“GALA MEDICA“: SPECIJALNI PAKETI za muškarce i žene – CT skrining pluća za samo 80 KM

Datum:

Share post:

 
Novembar je mjesec borbe protiv raka pluća, a iz Specijalističkog centra „Gala Medica“ ukazuju na značaj preventivnih pregleda, naročito kada se zna da je riječ o prvom uzroku smrti usljed kancera kod muškaraca.

U „Gala Medica“ moguće je obaviti preventivni pregled, niskodozni CT skrining pluća. Pregled je namijenjen sadašnjim ili bivšim pušačima, starosti od 55 do 80 godina, aktivnim pušačima ili onima koji su prestali u prethodnih 15 godina, kao i pušačima koji su pušili bar 30 pakli godišnje.

Promo cijena je 80 KM. Pregled je moguće zakazati pozivom na broj +387 55 420-999.

Iz Specijalističkog centra ukazuju i na značaj preventivnog sistematskog pregleda, koji je namijenjen osobama svih uzrasta, kako bi se na vrijeme otkrile potencijalne bolesti ili sklonosti za nastanak nekog oboljenja.

TESTNA REKLAMA

Ovaj specijalistički centar nudi pakete u okviru kojih će osobe u odnosu na dob i pol, u kratkom periodu, bez čekanja i na jednom mjestu dobiti uvid u stanje organizma.

U zavisnosti od potreba, „Gala medika“ nudi više paketa.

Paketi za žene
Kada je riječ o ženskoj populaciji, Specijalistički centar nudi osnovni paket za žene. Ovaj paket obuhvata internistički pregled i EKG, UZV abdomena i male karlice, UZV dojke, UZV štitaste žlijezde, laboratorijske analize (KKS, Se, glukoza, kreatinin, holesterol, trigliceridi, AST, ALT, Fe, urin). Cijena paketa je 150 KM.

Osim osnovnog, „Gala medika“ u ponudi ima i prošireni paket za žene. Ovaj paket uključuje internistički pregled, EKG, UZV srca, UZV abdomena i male karlice, ultrazvuk dojke (mamografija po izboru uz doplatu 50 KM ), ultrazvuk štitaste žlijezde, ginekološki pregled, UZV i PAPA test, kolor dopler (jedna regija po izboru), laboratorijske analize (KKS, Se, glukoza, kreatinin, holesterol, trigliceridi, AST, ALT, Fe, urin). Cijena paketa je 300 KM.

Ružičasti paket
Tu je i „Ružičasti paket“, koji obuhvata UZV dojke i ginekološki pregled (ultrazvuk, pregled i PAPA). Cijena ovog paketa je 95 KM.

Paketi za muškarce
Kada je riječ o muškarcima, „Gala medika“ u ponudi ima osnovni paket za muškarce. Ovaj paket uključuje internistički pregled i EKG, UZV abdomena, UZV prostate, UZV štitaste žlijezde, laboratorijske analize (KKS, Se, glukoza, kreatinin, holesterol, trigliceridi, AST, ALT, Fe, urin). Cijena ovog paketa je 150 KM.

Tu je i prošireni paket za muškarce, koji obuhvata internistički pregled i EKG i UZV srca, UZV abdomena, UZV prostate, UZV štitaste žlijezde, kolor dopler (jedna regija po izboru), RTG pluća (CT skrinig pluća po izboru uz doplatu KM),  laboratorijske analize (KKS, Se, glukoza, kreatinin, holesterol, trigliceridi, AST, ALT, Fe, urin). Cijena ovog paketa je 300 KM.

Svi pregledi se mogu zakazati pozivom na broj +387 55 420 999.
 
Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

ANALIZA: Kome ide u prilog više kandidata za predsjednika Republike Srpske

Za fotelju u Palati Republike na oktobarskim izborima boriće se 31 kandidat. Ali, sve procjene, očekivano, govore da...

BIJELJINA: NIKOLA VLAČIĆ NOVO LICE U KMF “RADNIK“

KMF Radnik iz Bijeljine angažovao je još jedno novo ime pred početak Premijer lige BiH u futsalu. Novo lice...

PIKSEL održao predavanje u prostorijama GO Ujedinjene Srpske u Bijeljini (foto)

Večeras je u prostorijama Gradskog odbora Ujedinjene Srpske Bijeljina održan sastanak na kome je prisustvovao šef Centra za...

BIJELJINA: Sastanak Gradonačelnika sa predstavnicima udruženja poljoprivrednika i Agrarnog fonda

Gradonačelnik Ljubiša Petrović održao je danas u Gradskoj upravi sastanak sa predstavnicima udruženja poljoprivrednika sa područja Semberije i...