Futsaleri “Radnika MD Shop“ su stigli juče u Tiranu te odradili i prvi trening pred večerašnju utakmicu na turniru turnir preliminarne Runde UEFA Futsal Lige Šampiona.

Radnik MD Shop cilja prolaz u Main Round!

– Stigli smo u Tiranu a putovanje nije bilo naporno. Fudbaleri i stručni štab su zadovoljni smještajem, uslovima i gostoprimstvom u Tirani. U toku dana smo odradili i prvi trening. U ekipi je dobro raspoloženje pred duel protiv Iraca i nadamo se pobjedi jer smo u Tiranu i došli da pobjeđujemo i izborimo prolaz u narednu rundu Lige Šampiona, rekao je za portal Dešavanja u Bijeljini Marko Bajic, potpredsjednik kluba.

Semberci se nalaze u grupi H gdje će od 23-26.08. 2023. godine, igrati protiv ekipe domaćina, Tirana Futsal, potom Cefn Druids FC (Vels) i Sparta Belfast (Sjeverna Irska).

Prvu utakmicu futsaleri bijeljinskog  “Radnika MD Shop“ igraju se danas (srijeda, 23. avgust 2023. godine) sa početkom od 20.45 časova a protivnik je ekipa Sparte iz Belfasta, Sjeverna Irska.

Večerašnji meč sude Knjaz Amir Arslanov iz Azerbejdžana i Zviad Biladze iz Gruzije. Treći sudija je Jan Kresta iz Češke.

Sutra igraju Sparta i domaćin Tirana, a u subotu će na rasporedu biti i odlučujući meč za prolaz između Radnika i Tirane.

Futsaleri “Radnika MD Shop“ krenuli put Tirane na turnir Preliminary Round UEFA Futsal Lige Šampiona

Futsaleri bijeljinskog  “Radnika MD Shop“ su obećali  da će dati sve od sebe da prođu u narednu rundu Lige Šampiona.

Plavi srećno!

Desavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име