Radnik MD Shop cilja prolaz u Main Round!

Šampion Premijer Futsal Lige Bosne i Hercegovine, ekipa KMF “Radnik MD Shop” iz Bijeljine, spremna i sa visokim ambicijama putuje u Tiranu na turnir Preliminary Round UEFA Futsal Lige Šampiona.

Nakon što su u svojoj istorijskoj premijernoj sezoni osvojili šampionski prsten, Semberci su puni optimizma krenuli večeras u 21.00 čas put Albanije, gde će u Tirani odigrati turnir Preliminary Round na kojem će u grupi H od 23.-26.08.2023.godine, igrati protiv ekipe domaćina, Tirana Futsal, potom Cefn Druids FC (Vels) i Sparta Belfast (Severna Irska).

Sačuvan kostur tima, sem odlaska Džombića, uz adekvatna pojačanja i uz kvalitetno odrađene pripreme čiji je vrhunac predstavljao “Turnir šampiona 2023” koji je po prvi put organizovan u Bijeljini, daju nadu za optimizam.

Kada se tome doda da su u poslednjoj proveri u Loznici, protiv “dream-team” Loznica-Grad 2018″ izvojevali pobedu protiv domaćina nakon preokreta od 4:8, ekipa puna pozitivne energije putuje u Albaniju.

Pred polazak na turnir UEFA Futsal Lige Šampiona, kapiten ekipe i najbolji strelac upravo završenog “Turnira Šampiona 2023” Cvijetin Cile Pavić, dao nam je sledeću izjavu:

Preliminary Round

‚‚Ono što je najbitnije je to da su pripreme protekle u najboljem redu. Najvažnije, pored dobrih rezultata koje smo postigli u pripremnim utakmicama je to što svi potpuno spremni i zdravi idemo u Albaniju na turnir Lige Šampiona. Odigrali smo “Turnir šampiona 2023” u Bijeljini, gdje smo bili domaćini odličnim ekipama “Diamant Linz” iz Austrije, “Loznica-Grad 2018” iz Srbije i “Silico Futsal” iz Slovenije, gdje smo odigrali maestralno i osvojili turnir u veoma jakoj konkurenciji. U petak smo igrali generalku pred Ligu Šampiona protiv KMF “Loznica-Grad 2018” u Loznici gdje smo pobjedili odličan tim domaćina sa 8:4 i to nakon preokreta i tako na najbolji mogući način i puni samopouzdanja putujemo u Albaniju, gdje puni optimizma imamo razloga da se nadamo prolazu u narednu Main Round UEFA Futsal Lige Šampiona. Naš stručni štab je izvršio detaljnu analizu te je upoznat sa protivnicima koji nas očekuju u Tirani i maksimalno će nam sve približiti kako i na koji način ekipe igraju.

I na kraju, obećavamo dobar futsal kao i da ćemo naravno dati sve od sebe da prođemo u narednu rundu Lige Šampiona.”

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com/futsalbalkan.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име