Futsaleri KMF ’’Radnik MD Shop ’’su otputovali za Češku gdje će igrati glavna rundu Lige šampiona u futsalu.

Protivnici KMF ’’Radnik MD Shop’’ sa kojim će odmjeriti snage biće SK Interobal Plzen (prvak Češke), Gentofte (prvak Danske) i  Riga Futsal Club (prvak Letonije).

-Što se tiče ambicija u narednoj sezoni, one svakako ostaju najviše, finale play off-a, ponovo osvajanje Kupa Republike Srpske a uradićemo sve da prođemo kao prvi u grupi na kvalifikacionom turniru u Plzenu. Očekuju nas tri dobre ekipe, prvaci Češke, Danske i Letonije i sam broj reprezentativaca u njihovim redovima dovoljno govori o kakvim se ozbiljnim ekipama radi, rekli su čelnici kluba pred polazak u Češku.

Po dolasku u Češku odrađen je i prvi trening.

Futsaleri KMF ’’Radnik MD Shop u prvoj utakmici će se sastati sa prvakom Češke, SK Interobal Plzen, a utakmica se igra danas (srijeda, 25.10. 2023. godine) sa početkom od 19.00 časova..

U drugoj utakmici turnira glavne runde Lige šampiona u futsalu bijeljinski klub se sastaje sa prvakom Danske, ekipom Gentofte. Utakmica protiv danske ekipe je na programu u četvrtak (26.10.2023 godine, sa početkom u 16.00 časova.

U trećoj utakmici glavne runde Lige šampiona KMF ’’Radnik MD Shop’’ se sastaje sa ptvakom Letonije, Riga Futsal Club, koja je predvođena jednim od najboljih futsal igrača svih vremena Ricardinhom. Utakmica protiv letonaca je na rasporedu u subotu (28.10.2023 godine), a početak je predviđen za 16.00 časova.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: sportdesavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име