Ekspedicija  veterana koju predvodi Slaviša Vujić Pilot, nastavila je svoju tradiciju druženja sa veteranima drugih gradova regije i svijeta.

-Protekle subote, druženje je bilo u Grockoj, Srbija, gdje je su dobri domaćini bili veterani ekipe FK “Dunavac“ iz Grocke. Druženje je bilo nezaboravno i vrlo prijatno. Pored naše ekipe, učestvovala je i ekipa veterana iz Umaga, Hrvatska, tako da je odigrano trijagonalno takmičenje u kojem je naša ekipa osvojila drugo mjesto. Inače, za našu ekipu su pored nekoliko igrača iz Semberije, nastupali su i veterani iz Beograda koje kao i uvjek organizuje profesor Dušan Mojić (sin popa Cvike) rodom iz Bijeljine, rekao je za Dešavanja u Bijeljini Vladan Simeunović učesnik druženja.

Nakon turnira, domaćini su pripremili zajedničku večeru uz muziku uživo i druženje je trajalo duboko u noć, a razmjenjeni su i meusđobni pokloni kao i pehari i priznanja.

-Dogovoren je i uzvratni susret u Bijeljini na koji su pozvani i predstavnici veterana iz Umaga pa se nadamo da ćemo biti dobri domaćini na proljeće iduće godine. Sledeće gostovanje je krajem oktombra 2024. godine u Izoli,Slovenija, zaključio je Simeunović.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име