Fudbaleri bijeljinskog Radnika poraženi u Mrkonjiću, Zvijezda 09 savladala Famos

Datum:

Share post:

PRVA LIGA RS Lider pao u Omarskoj, Tekstilac i Janja na dnu

Kompletirano je 24. kolo m:tel Prve lige Republike Srpske, a odigrano svih 9 susreta.

Fudbaleri Krupe iznenađujuće su poraženi u gostima kod ekipe Omarske rezultatom 0:1. Veliku pobjedu odnijela je ekipa Slobode iz Mrkonjić Grada koja je slavila protiv Radnika iz Bijeljine rezultatom 1:0 za bijeg sa dna tabele.

Laktaši su nakon preokreta savladali ekipu Modriče u gostima sa 3:2, dosta teže od očekivanog. U Prijedoru je Rudar bio bolji od Ljubića iz Prnjavora sa 3:1, dok su Podrinje Janja i Sutjeska iz Foče remizirali 1:1.

Kozara je u Istočnom Sarajevu deklasirala Slaviju sa 4:0, a Sloboda iz Novog Grada pobijedila je Tekstilac iz Dervente sa 2:1.

Sjajnu partiju pružila je Zvijezda 09 koja je savladala Famos iz Vojkovića sa 4:0, dok je Banjalučki Željezničar bio bolji od Drine iz Zvornika sa 1:0.

Krupa je ostala lider na tabeli sa 10 bodova prednosti u odnosu na Slobodu iz Novog Grada, dok su na dnu tabele sa po 19 bodova Tekstilac i Janja.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: srpskainfo.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Učenik osnovne škole „Petar Petrović Njegoš“ iz Velike Obarske kod Bijeljine najbolji atletičar regionalnog takmičenja MOI 2024. godine (foto)

Dragan Senić, učenik devetog razreda u Osnovnoj školi „Petar Petrović NJegoš” iz Velike Obarske ostvario je izvanredan uspjeh...

ŽELIMIR NEŠKOVIĆ na Energetskom samitu u Neumu (foto)

U Neumu se od 24. do 26. aprila 2024. godine održava Energetski samit, koji će i ove godine...

PU BIJELJINA: Tokom dvodnevne akcije evidentirano 105 prekršaja

Saopštenje policijske uprave Bijeljina prenosimo u cjelosti: "U cilju prevencije saobraćajnih nezgoda Policijska uprava Bijeljina u periodu od 19.04....

Delegacija Republike Srpske u posjeti Agenciji za vode Kraljevine Holandije (foto)

Predstavnici Javne ustanove „Vode Srpske“ i resornog Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede u Vladi Republike Srpske bili su...