Exif_JPEG_420

Fotografije najboljih učenika ukrasile su naš grad

Ovih dana postavljeni su bilbordi sa fotografijama đaka generacija naših osnovnih i srednjih škola, na ukupno 11 lokacija u gradu.

-Prvi put je bilbord sa slikom đaka generacije osvanuo u našem gradu prošle godine, a od ove godine otišli smo korak dalje i postavljeni su bilbordi širom grada, što će postati lijepa tradicija, jer nema većeg bogatstva i ponosa od naše uspješne djece, izjavio je tim povodom Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović.

-Bilbordi će do daljnjeg krasiti naš grad, a i ove godine naši đaci generacije će za Svetog Pantelejmona lomiti kolač sa našim Preosvećenim vladikom Fotijem i biće na svečanoj večeri u okviru proslave slave, kaže Petrović.

-Pojedinci me pitaju koja je svrha toga, a ja im odgovaram da je ljepota u tome da lica naših najboljih đaka krase naš grad, da promovišemo prave vrednosti, da umjesto upeglanih kravataša i umišljenih funkcionera kolač sa Vladikom lome i na svečanoj večeri budu oni koji su budućnost našeg grada, jer to je slika grada koja nam je potrebna i dobar temelj za zdravo društvo, živjela Bijeljina, živjela mladost, zaključio je Petrović.

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име