FONDACIJA ''DARKO DARE BOŠKO VUKOVIĆ'' dijelila vaskršnja jaja Bijeljincima

Datum:

Share post:

Fondacija „Darko Dare Boško Vuković“ je danas ispred TC „Emporium“, sprovela akciju podjele Vaskršnjih jaja i poklona za svoje sugrađane. Oni su odlučili da na ovaj način, a u skladu sa svojim mogućnostima, obraduju svoje sugrađane.

„Danas smo došli na Trg, donijeli poklone i Vaskršnja jaja koja želimo da podijelimo našim sugrađanima. Ovo je jedan od načina kojim pokušavamo ostvariti direktnu komunikaciju sa našim sugrađanima i na taj način podijeliti teret izazvan ovom situacijom i virusom Covid-19“, rekao je za portal Dešavanja u Bijeljini portparol Fondacije Dalibor Stokić.

 
S obzirom da još uvijek nisu aplicirali ni na budžet Grada Bijeljina, ali ni na budžet RS, njihove aktivnosti se baziraju na donacijama, pa ni ova nije bila izuzetak.

„Moramo da izrazimo veliku zahvalnost ljudima iz dijaspore, ali i domicilnom stanovništvu koje nam, u skladu s mogućnostima, pomaže u našem radu. Današnja aktivnost je realizovana zahvaljujući našem donatoru Danici Rakić, vlasnici staračkog doma „Tri sestre“ u Brčkom koja nam je darovala određenu količinu jaja i novčanih sredstava da bi ova akcija bila uspješna. Ona nam je i ranije pomagala u našim akcijama, a danas ćemo, pored podjele Vaskršnjih jaja, obići šest porodica kojima ćemo podijeliti pakete pomoći“, istakao je Stokić.

TESTNA REKLAMA

Našarana vaskršnja jaja koja su danas dijelili su produkt rada volonterki Fondacije i njihovih prijatelja kojih je, kako Stokić navodi, svakog dana sve više.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com
 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

Gradonačelnik Petrović predložio Episkopa Fotija za Povelju Grada

Gradonačelnik grada Bijeljina LJubiša Petrović u skladu sa članom 17. stav 3. Odluke o priznanjima u Gradu Bijeljina,...

Javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava poljoprivrednicima 1. septembra

Fondacija za održivi razvoj Republike Srpske “Progresus” objaviće 1. septembra javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava poljoprivrednicima u...

AMD slučajno otkrio novu seriju Ryzen 7000 desktop procesora

Ne morate da čekate do jeseni da biste imali predstavu o tome kakvi će AMD-ovi Ryzen 7000 desktop...

AGRO SAVJET: Tikve sudovnjače

Tikve sudovnjače, a najpoznatije su natega i vrg, danas rijetko ko gaji mada su nekada imala široku upotrebu...