Fond za nagrade Zimske lige u malom fudbalu 20 000 KM

Datum:

Share post:

Zimska futsal liga Bijeljina 2018-2019 ove godine počinje 28. decembra, a finale je planirano za 12. januar 2019. godine, najavljeno je na današnjoj konferenciji za medije. Zimska liga u malom fudbalu održava u organizaciji Gradske boračke organizacije i pod pokroviteljstvom Grada Bijeljina.
 
Predsjednik Gradske boračke organizacije Miodrag Stevanović naveo je da je fond nagrada pobjedničke ekipe vrijedan i da očekuju dobar odziv ekipa, ali i građana koji će pratiti utakmice.
 
– Fond nagrada je 20.000 konvertibilnih maraka, od kojih će pobjednička ekipa biti nagrađena sa 8.000 KM, drugoplasirana 2.000 KM, a za osvajača trećeg mjesta predviđeno je 1.000 KM. U organizaciji turnira biće angažovani demobilisani borci i ratni vojni invalidi, tako da ovaj turnir ima i human karakter – pojasnio je Stevanović.
 
Gradonačelnik Mićo Mićić je naglasio da je Bijeljina lokalna zajednica sa najviše registrovanih sportskih klubova i da je sinonim za grad sporta.
 
– Već godinama podržavamo održavanje Zimske lige u malom fudbalu i zahvalni smo Boračkoj organizaciji, ali i Opštinskom fudbalskom savezu što već godinama organizuju Zimsku ligu koja okuplja sve više ekipa, ali i sugrađana koji prate ovaj turnir – istakao je Mićić.
Da je iz godine u godinu sve veći broj ekipa koje učestvuju u turniru, potvrdio je i Radika Marić iz Opštinskog fudbalskog saveza, uz podsjećanje da je prošle godine učestvovalo oko 80 ekipa.
 
– Potrudićemo se da i ove godine organizujemo turnir za sve kategorije, predpionire, pionire, kadete, juniore, veterane, seniore, te klubove opštinske i područne lige. Prijave se primaju svakim radnim danom do 27. decembra u prostorijama Gradske boračke organizacije, a izvlačenje parova i žrijeb je planiran istog dana u 13 časova – naveo je Marić. Organizatori i pokrovitelji su pozvali ekipe da se prijave, kao i sugrađane da tokom predstojećih praznika uživaju u kvalitetnom fudbalu i dobroj organizaciji. Tokom turnirskih dana biće svakodnevno dodjeljivane i nagrade za publiku, a vrijedne nagrade biće obezbijeđene za polufinalno i finalno veče turnira.  

Iz gradskog budžeta za ove namjene biće izdvojeno 10.000 konvertibilnih maraka.
 
Zimska futsal liga u malom fudbalu u Bijeljini, tradicionalno se održava od 1994. godine.
 
Izvor: Gradska uprava
 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

DODIK: Nikada ne zaboraviti nevine srpske žrtve pobijene na Petrovačkoj cesti

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da srpski narod nikada neće zaboraviti i nikada neće prestati...

NEŠIĆ, DNS: Ekonomija i nova radna mjesta su najveći nacionalni interes

"Razvoj ekonomije, nova radna mjesta i stabilnost su najveći nacionalni interes. Prioritet je da pravimo nove fabrike, a...

„Podrška najmlađim sugrađanima“ Mališani iz Ugljevika učesnici NTC kampa na Gučevu

Načelnik opštine Ugljevik Vasilije Perić zajedno sa šefom kabineta Miloradom Jovičićem posjetio je večeras mališane iz Ugljevika, njih...

MLADEN MITROVIĆ, DONJE CRNJELOVO: Podržavam ministra da se projekat navodnjavanja proširi (video)

Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede RS, Boris Pašalić, ministar komunikacija i transporta BiH, Vojin Mitrovićem i pomoćnik ministra...