FK ’’ZVIJEZDA 09’’: SUDIJSKA LAKRDIJA U REŽIJI SUDIJE BUTULIJE I POMOĆNIKA MAKSIMOVIĆA (video)

Datum:

Share post:

Saopštenje za javnost FK ’’Zvijezda 09’’ iz Bijeljine prenosimo u cijelosti:

’’Da li je jučerašnja utakmica 2. kola m:tel Prve Lige RS između FK Zvijezda 09 i FK Kozara jasan pokazatelj šta FK Zvijezda 09 može očekivati u daljem prvenstvu od strane službenih lica i sudijske organizacije FSRS!? Odluke glavnog sudije Danka Butulije i pomoćnika Bojana Maksimovića i Slaviše Gligoria su direktno uticale na konačan ishod susreta.

Naime, u 94. minuti susreta glavni sudija utakmice Danko Butulija na signalizaciju pomoćnog sudije Bojana Maksimovića, je dosudio nepostojeći penal u korist gostujuće ekipe i na taj način direktno doprineo krajnjem rezultatu utakmice, što javnost može jasno vidjeti na snimku kojeg objavljujemo.

 

TESTNA REKLAMA

Takođe, neposredno prije nego što je glavni sudija dosudio nepostojeći penal, Butulija je propustio dosuditi očigledan prekršaj u korist FK Zvijezda 09 iako je bio dobro pozicioniran te donio odluku koja je protivna pravilima fudbalske igre.

Da li je poruka od strane službenih lica i sudijske organizacije FSRS već u 2. kolu, da FK Zvijezda 09 ne može biti kandidat za PL BiH, iako ima sve preduslove da bude jedan od najstabilnijih i najorganizovanijih klubova u regionu?

Svjesni stanja u kojem se nalazimo, službenih lica i predstavnika FSRS, FK Zvijezda 09 obavještava navijače i javnost da neće nijemo posmatrati ovakve situacije. Pozivamo FSRS i sudijsku organizaciju da hitno pokrene postupak protiv navedenih službenih lica te iste najstrožije sankcioniše i time upute jasnu poruku ostalim sudijama da svoj dobro plaćeni posao obavljaju u skladu sa pravilima fudbalske igre. FK Zvijezda 09 će nastavljati argumentovano i uz dokaze obavještavati sportsku javnost u BiH o svim neregularnostima“, kaže se na kraju saopštenja za javnost FK ’’Zvijezda 09’’ iz Bijeljine.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

Dodik: Ja hoću da vidim Republiku Srpsku samu i nezavisnu

Kandidat SNSD-a za predsjednika Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je večeras u Vlasenici da Republika Srpska ima šansu...

PETROVIĆ: SDS će rasturiti partiju šaha, figure pokreće narod

-Srpska demokratska stranka, stranka koja će rasturiti partiju šaha u Izbornoj jedinici 6 samo zato jer naše figure...

SPS Bijeljina: Uvjereni u dobre rezultate (foto)

SPS Bijeljina: Uvjereni u dobre rezultate. Druženje sa kandidatima SPS u Bijeljini koje je organizovao Gradski odbor Socijalističke partije...

SPS: Selak posjetio bijeljinski „Pass“ (foto)

Predsjednik Socijalističke partije Srpske i narodni poslanik Goran Selak sa delegacijom SPS posjetio je bijeljinsku kompaniju "Pass" gdje...