FK „Radnik“ poziva navijače da podrže igrače na sutrašnjoj utakmici od 19.00 časova (video)

Datum:

Share post:

Danas je u prostorijama FK „Radnik“ Bijeljina održana konferencija za medije, gdje je najavljena sutrašnja utakmica protiv FK „Sloboda“ iz Mrkonjić Grada.

„U prošlom kolu su naši sutrašnji gosti pobijedili i sigurno je da dolaze sa dozom samopouzdanja. Mi smo se pripremali i vjerujem da smo ih dobro analizirali i uočili njihove dobre i jake strane. Siguran sam da će momci dati svoj maksimum na terenu. Raduje me činjenica da smo, konačno, poslije 20-ak dana, imali komplet radnu sedmicu. Zadovoljan sam načinom i pristupom momaka igri. Vjerujem da ćemo sutra biti dobri, rastrčani i agresivni i da ćemo nastaviti seriju pozitivnih rezultata kod nas“, rekao je Velibor Đurić, trener FK „Radnika“.

Đurić je istakao da nemaju povrijeđene igrače i da su pravo nastupa su dobili Kasalović i Vesić.

„Puno dobrih stvari se desilo u posljednjih mjesec dana i osjeti se velika energija u klubu i oko kluba. Ljudi iz Uprave rade sve da se mi osjećamo rasterećeno i da samo radimo svoj posao što je veliki pomak za sve nas. Mene kao trenera raduju dobri rezultati, koji su možda malo i neočekivani, s obzirom da smo krenuli kasno i da smo u 17 dana odigrali šest utakmica. Zaista sve ide nekim dobrim tokom. Možda ostaje žal za utakmicom u Vojkovićima gdje smo izgubili, ali ne bih bio pošten i iskren kad bih igračima nešto zamjerio. Na igračima je samo da nastave u ovom ritmu“, zaključio je Đurić.

Iz „Radnika“ su pozvali sve navijače i sugrađane da im i ovaj put, kao i u prethodne dvije utakmice, daju veliku podršku sutra u 19.00 časova na terenima FK „Radnik“ u Bijeljini.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Održan zajednički sastanak Izvršnih odbora SDA Bijeljina i Janja (foto)

U Janji kod Bijeljine je juče (petak, 19. april 2024.) održan prvi zajednički sastanak Izvršnih odbora Stranke demokratske...

Neškovićev Zakon o Ustavnom sudu BiH povod bošnjacima za blokadu Doma naroda PS BiH

Sjednica Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH prekinuta je prije mjesec dana i nema naznaka da će u skorije...

Crvena zvezda za potvrdu titule, Partizan za produžetak sna

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana odigraće utakmicu u okviru prvog kola plej-ofa Superlige Srbije. 173. izdanje fudbalske svetkovine...

SELAK: Ne zaboravimo da smo narod Pupina, Tesle i Đokovića

Selak: Ne zaboravimo da smo narod Pupina, Tesle i Đokovića Naš narod je u 20. vijeku dao ogroman doprinos...