FK ’’MAJEVICA’’ LOPARE ŠAMPION PODRUČNE LIGE RS – POSAVINA

Datum:

Share post:

Fudbalski klub Majevica iz Lopara je na impresivan način postao šampion Područne lige Republike Srpske – Posavina i plasirao se u viši rang takmičenja, te će naredne sezone biti član Regionalne lige Republike Srpske – Istok.

FK Majevica je danas u Loparama savladala FK Gredice, u 21. kolu rezultatom 2:0, čime je ovjerena titula, strijelci  su bili Bogdanović i Marković.

Kapiten Majevice Simo Bogdanović je istakao da je Majevica imala izuzetno uspješnu sezonu i izrazio nadu da će u višem rangu takmičenja postići dobre rezultate i da će biti u prvih pet ekipa.

Predsjednik FK Majevica Dejan Tešić je izrazio veliko zadovoljstvo postignutim uspjehom koji je ostvaren u ovosezonskom takmičenju.

„Cilj i prošle sezone je bio kao i ove ulazak u viši rang. Prošle godine kada sam preuzeo funkciju predsjednika kluba nismo baš uspjeli na vrijeme da sklopimo kockice, međutim već ove sezone ostvaren je istorijski rezultat i mislim da Majevica nikad nije ubjedljivije osvojila neki rang takmičenja, imali smo samo jedan poraz i jedan neriješen rezultat, ostalo su sve bile pobjede i na taj način smo ostvarili plasman u Regionalnu ligu Republike Srpske – grupa Istok“, naveo je Tešić.

On je zahvalio na podršci svim prijateljima kluba, sponzorima, načelniku opštine Lopare Radi Saviću i opštinskom rukovodstvu, kao i majevičkoj dijaspori, koji su klubu davali veliku podršku kako bi klub opstao i obnovio kako seniorski tim, tako i omladinske pogone.

Fudbalerima su nakon utakmice od strane Fudbalskog Saveza Republike Srpske, na svečanoj ceremoniji uručene medalje i šampionski pehar.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

BIJELJINA: Radnik ne posustaje – savladana i Omarska

Lider fudbalskog  šampionata Republike srpske Radnik iz Bijeljine, ne popušta. Večeras su na svom terenu lako porazili poslednjeplasiranu...

Zvezda pobijedila Partizan i plasirala se u finale Kupa Srbije

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana sastali su se u polufinalu Kupa Srbije, meč je odigran na stadionu Rajko...

BIJELJINA: ŽFK ’’Radnik Bumerang’’ u finalu Kupa BiH

ŽFK ’’Radnik Bumerang’’ iz Bijeljine pobjedom u Mostaru izborio je plasman u finale Kupa BiH za žene u...

U Banjaluci osnovan Nezavisni pokret “Svojim putem“ – Igor Radojičić

Cilj pokreta je,, ističe Radojičić u izjavi BN TV, ponuditi alternativu političkoj sceni Republike Srpske.  „Bićemo da ponudimo alternativu...