''Elektro-Bijeljina'' obilježila krsnu slavu

Datum:

Share post:

Uspješno poslovanje i nastavak ulaganja u energetski sektor obilježili su godinu rada distributivnog preduzeća "Elektro-Bijeljina", rekao je vršilac dužnosti direktora "Elektro-Bijeljine" Vaso Arsenović na obilježavanju krsne slave preduzeća Svetog proroka Ilije.
 

"Nastavili smo trend rasta poslovanja i uspješnih finansijskih rezultata, kroz ulaganja od pet miliona KM prošle godine sveli smo distributivne gubitke na najniži nivo u istoriji preduzeća, a osim snabdjevača mi smo i uspješni proizvođači struje u našoj mini-hidroelektrani", naveo je Arsenović.

On je istakao da je dobrim rezultatima "Elektro-Bijeljine" pun doprinos dalo svih 920 zaposlenih u preduzeću i najavio nove velike investicije.

"U naredne tri godine očekuje nas realizacija 45 miliona KM ulaganja u rekonstrukciju mreže i uvođenje sistema takozvanih pametnih brojila", rekao je Arsenović.

TESTNA REKLAMA

Vršilac dužnosti izvršnog direktora za ekonomsko-finansijske poslove Nedeljko Ćorić rekao je novinarima da su u radu "Elektro-Bijeljine" pozitivni svi parametri kojima se može mjeriti poslovanje preduzeća i da su svake godine bolji.

"Na kraju prošle i nakon šestomjesečnog obračuna ove godine firma posluje pozitivno i ostvaruje najbolje rezultate u istoriji svog postojanja", naveo je on i dodao da su njihovi rezultati među najboljima u branši u BiH i regionu.

Ćorić je najavio nastavak brige preduzeća za kontinuitet i kvalitet snabdijevanja potrošača električnom energijom.

"Elektro-Bijeljina" snabdijeva strujom više od 110.000 potrošača u 13 lokalnih zajednica u regiji.

Krsna slava "Elektro-Bijeljine" je uz brojne goste obilježena u sjedištu preduzeća u Bijeljini.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: srna.rs

 


 

Novi komentar

Komentara

 

 
 
 
 

 

 

 
 
 
 

 

 

 
 
 
 

 

 

 
 
 
 

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

NTV Arena Bijeljina obilježila 23 godine postojanja (foto)

Nezavisna televizija Arena danas je obilježila 23 godine postojanja, predanog rada i pravovremenog informisanja građana Semberije i Bijeljine....

Na poziv Mitropolije crnogorsko – primorske Dodik posjetio svetinje u Crnoj Gori

Na poziv Mitropolije crnogorsko - primorske srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik posjetio je svetinje u Crnoj Gori. -...

KABINET GRADONAČELNIKA: MJEŠTANI I SAVJETI MJESNIH ZAJEDNICA DA PRIJAVE PRIORITETE ZA ASFALTIRANJE I JAVNU RASVJETU

  Saopštenje za javnost Kabineta gradonačelnika Bijeljine prenosimo u cjelosti: Kompenzacioni fond Republike Srpske je na račun Agrarnog fonda Grada...

UGLJEVIK: ZA 90 DJECE IZ BORAČKE POPULACIJE PO 150 KM ZA ŠKOLSKE UDŽBENIKE

Boračka organizacija Ugljevik obezbijedila je zajedno sa opštinom po 150 KM za 90 djece iz boračkih kategorija kao...