ELEKTRO- BIJELJINA: NOVA TERENSKA VOZILA ZA KVALITETNIJI RAD

Datum:

Share post:

U cilju realizacije kapitalnih projekata i što uspješnijih odgovora na poslovne izazove, ZEDP „Elektro-Bijeljina“ je ovih dana nabavila nova terenska i transportna vozila, čime su stovreni adekvatni uslovi za obavljanje rada na terenu.

Nabavljeno je15 terenskih vozila marke „Lada Niva“, zatim 12 teretnih vozila „Kedi“ i 5 transportnih vozila marke „Gaz“. Vrijednost nabavke je 800 000 KM, rekli su iz ZEDP „Elektro-Bijeljina“.

„ Sva nabavljena vozila koristićemo za rad ekipa na terenu, što će značajno pomoći u realizaciji svakodnevnih poslova, kao i kapitalnih izazova koji su pred nama. Pored toga, nabavka pomenuta 32 vozila omogućiće otpis oko 50 dotrajalih i amortizovanih vozila, tako da će vozni park našeg preduzeća koji je brojao 150 vozila biti smanjen, što će uticati i na smanjenje troškova servisiranja i održavanja vozila, kao i na umanjenje ukupnih troškova poslovanja“, izjavio je dr Vaso Arsenović, vršilac dužnosti direktora ZEDP “Elektro-Bijeljina“.

TESTNA REKLAMA

S obzirom da su u planu značajne investicije u narednih nekoliko godina na modernizaciji mreže i objekata, te niza drugih projekata, nova vozila će značajno doprineti u samoj realizaciji zacrtnih planova.

S tim u vezi, treba podsjetiti, da je „Elektro-Bijeljina“ u protekle dvije godine, u nabavku novih terenskih i transportnih vozila uložila oko milion maraka, što argumentovano govori da se puno pažnje poklanja stvaranju adekvatnih uslova za rad na terenu.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

15. redovna sjednica Skupštine Grada Bijeljina 24. avgusta

15. redovna sjednica Skupštine Grada Bijeljina zakazana je za 24. avgust sa početkom u 10.00 časova u Skupštinskoj...

BIJELJINA: LISTA.BA te nagrađuje – osvoji iPhone 13 Max Pro, Televizor ili Tablet

www.Lista.ba  te NAGRAĐUJE SA: 1. iPhone 13 Max Pro, 2. Televizorom 40 inča Android, 3. Tabletom Lenovo 10 inča Ukoliko zeliš da...

21. “Zlatni kotlić Semberije“ u subotu u Banji Dvorovi

Turistička organizacija Grada Bijeljine i ove godine organizuje tradicionalnu manifestaciju „Zlatni kotlić Semberije“ koja se održava po 21....

BANJA DVOROVI: Ne bavimo se paušalnim ocjenama i procjenama

Na vanrednoj konferenciji za novinare gradonačelnik Ljubiša Petrović, najavio je pokretanje krivičnih prijava protiv službenika i odgovornih lica...