DVOROVLJANSKA ŽUTA PODMORNICA NASTAVLJA SA POBJEDAMA:

DRUGA LIGA FS RS „ISTOK“

FK “ZADRUGAR“ DONJE CRNJALOVO- FK “PROLETER“ DVOROVI   0:1 (0:1)

Stadion „BUNKOVAČA“ Donje Crnjelovo

Gledalaca oko  25O

Sudija: Lazić Boško iz Zvornika

Pomoćnici: Gajić Milorad i Divčić Vladimir oba iz Bijeljine

Delegat: Lazo Jovanović iz Bijeljine

Kontrolor sudjenja: Stevo Simić iz Ugljevika

Strijelac: Maletić Pavle u 7.minuti

Žuti kartoni: Vlado Marković, Aco Đokić, Mladjan Karaman (Zadrugar) Pavle Maletić (Proleter)

Zadrugar: Vuković I (Maksimović) Marković, Vuković K. Đokić, Mitrović A. Matović, Stevanović, Kalajdžić,

Karaman, Jolović Simić (Todorović) trener Velibor Vujić.

Proleter: Oplakan, Grujičić (Pavlović) (Matijević) Mrkajić, Vasić, Rakić N. Lukić, Lakić, Magazin (Sekulić) Ilić, Klasanović, Maletić, trener Dragan Matić.

Na početku proljetne sezone odigran je komšijski derbi na stadionu u Donjem Crnjelovu a utakmica je zaista bila derbi i po igri i po posjeti.

Gosti su bolje otvorili utakmicu i već na početku pogodkom Maletića došli u vodstvo. Golu je predhodila munjevita kontra a Nemanja Rakić sa lijeve strane centrira loptu na koju u skoku natrčava Maletić i glavom postiže pogodak. Nastavljali su se napadi gostiju ali bez većih šansi. Na samom kraju prvog dijela došlo je do teže povrede vratara domaćih koji je morao napustiti igru a pošto domaćini nisu imali rezervnog vratara na gol je stao igrač Jolović i uspješno sačuvao svoju mrežu do kraja utakmice.

U drugom dijelu, domaćini su zaigrali agilnije pa su dugim „bunar“ loptama pokušavali pogoditi Karamana u kaznenom prostoru gostiju. Napravili su nekoliko izglednih prilika koje nisu iskoristili a najbolju priliku je imao Maksimović u nadoknadi vremena kada je preciznim šutem sa ivice kaznenog prostora gađao donji lijevi ugao golmana gostiju koji braurozno interveniše i hvata loptu.

I gosti su imali nekoliko izglednih prilika za pogodak brzim kontranapadima ali ne dolaze do pogodka. Na kraju gosti nose zasluženu pobjedu  mada i nerješen rezultat ove utakmice nebi bio nezaslužen.

Zadrugar i u narednom kolu igra na svom terenu još jedan komšijski derbi sa Jedinstvom iz Broca dok u Dvorove dolazi posrnuli Rudar iz Ugljevika.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: sportdesavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име