Etno-selo „Stanišići“  slavi 20. rođendan! 

U Etno selu Stanišići se odmaraju oči i duša, čovjek postaje plemenitiji, ali i mudriji, slušajući cvrkut ptica, žuborenje potoka i rad vodenica.

Na trećem kilometru od Bijeljine prema Pavlovića mostu, u srcu semberske ravnice, na površini od petnaest hektara, porodica Stanišić je izgradila Etno Selo Stanišići. Etno Selo Stanišići je selo sa dvadesetak autentičnih drvenih kuća, mljekarom, vodenicom, kovačnicom, ambarom za žito, starim kućama i velikom gostinskom kućom, koji su prenijeti iz sela u opštini Vareš i sela sa planina Zvijezde i Romanije, iz susjednih opština.

Etno selo Stanišići je pravi prostor za porodične, poslovne i turističke posjete, mjesto gdje se uživa u jedinstvenom ambijentu izgrađenom u tradicionalnom stilu.

Ambijent Etno sela Stanišići djeluje očaravajuće, kao da nas izbacuje iz sadašnjeg ubrzanog vremena i vraća u starinu, vraća nas precima i prirodi, budeći divljenje prema jednostavnosti nekadašnjeg načina života. I vi ćete doživjeti ovu ugodnu i nesvakidašnju stvarnost ako dođete i boravite kod nas.

U sklopu Etno sela Stanisići nalaze se dva hotela kategorije 5 zvjzdica kao i apartmansko naselje sa dvadesetak etno kuća za odmor sa ukupnim smeštajnim kapacitetom od 360 ležajeva.

Etno selo Stanišići – tradicionalno, a luksuzno, nesvakidašnje, a raznovrsno sa bogatom ponudom za goste svih uzrasta i svih želja i  sa jedinstvenom prilikom da izolovani i ušuškani od gužve i buke uživate u blagodetima odmora za dušu i tijelo.

U sklopu etno sela nalaze se tri restorana: Konoba Stanišići, restoran Ellas i Krčma Vasojevići. Jela spremaju vrhunski majstori kulinarstva, a ljubazno osoblje vam nudi specijalitete domaće i internacionalne kuhinje.

Sastav turističkog kompleksa Etno selo Stanišići, pored etno-muzeja, restorana, hotela, planinskih kućica, svečanih salona, stadiona i sportskih terena, je upotpunjen i novoizgrađenim, savremeni i moderno opremljenim Velnes & Spa centrom na površini od preko 3.500 m².

U sastavu velnes centra nalaze se zatvoreni bazen sa sunčalištem, bio i finska sauna, parno kupatilo i tursko kupatilo (hamam), tepidarijum, kneipp, bure za rashlađivanje, potezno vedro, fitnes centar, solarijum, kao i frizerski i kozmetički salon.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име