DVADESET GODINA od osnivanja PDP (foto)

Datum:

Share post:

Tokom dvadeset godina mijenjao se svijet, mijenjale su se političke okolnosti, prošli smo mnoge turbulentne periode, ali jedno je ostalo isto – ideja na kojoj je PDP stvoren, a to je moderna, snažna, prosperitetna i otvorena Srpska“, ocijenio je počasni predsjednik PDP-a Mladen Ivanić danas, na dvadesetu godišnjicu osnivanja Partije demokratskog progresa koja je nastala 26. septembra 1999. godine.

Ivanić je rekao da je javnosti poznato da je on lider koji je nakon pobjede na izborima odlučio da se povuče sa čela stranke:
„PDP sam stvorio, zajedno sa svojim saradnicima izgrađivao, ali odluka da se 2015. godine povučem sa čela partije je bila jednostavna, iz jednog razloga – znao sam da je PDP snažna partija koju ostavljam u sigurnim rukama. Branislav Borenović je u prethodne četiri godine transformisao stranku, napravio uspješnu kombinaciju iskustva i mladalačke energije i ja ne mogu biti više ponosan nego što jesam na sve što je PDP danas“, istakao je Ivanić.

Na današnjem Saboru biće usvojen čitav niz važnih dokumrnata, od kojih su neki interne prirode, a neki vizualnog karaktera, kao što je novi logo, novi web sajt na istoj adresi.

Branislav Borenović je predložen za predsjednika partije i jedini je kandidat tako da će PDP dobiti novog – starog predsjednika, a kako portal Dešavanja u Bijeljini saznaje, Borenović je na Saboru PDP izjavio da se više neće kandidovati za predsjednika partije.

TESTNA REKLAMA

Branislav Borenović

Obilježavanje 20 godina od osnivanja PDP-a obilježava se danas u Banjaluci, a ujedno je i izborni Sabor Partije demokratskog progresa.
 
Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com
 
 
 
 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

Fijakerijada povodom slave Grada Bijeljina

Na Gradskom trgu u Bijeljini, danas je povodom slave Grada Bijeljina održana fijakerijada u organizaciji Konjičkog kluba „Semberija“...

Narednih dana u RS će pojeftiniti gorivo

Na benzinskim pumpama u Republici Srpskoj benzin će narednih dana pojeftiniti do 12, a dizel do osam feninga...

Zlatko Maksimović prisustvovao svetoj arhijerejskoj liturgiji povodom slave Grada Bijeljina

Povodom obilježavanja slave Grada Svetog Pantelejmona, jutros je sa početkom u 10 časova, služena sveta arhijerejska liturgija u...

DODIK: Poziv građanima i preduzećima da se upoznaju sa instaliranjem solarnih panela

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik pozvao je domaćinstva i preduzeća da se u narednom periodu upoznaju s...