Dušan Sekulić koncertom zatvara Zimski korzo u Bijeljini

Datum:

Share post:

 

Post sa FB naloga Gradonačelnika Bijeljine prenosimo u cihelisti:

Večeras (15. januar 2023.) je svečano zatvaranje našeg Zimskog korzoa, maestralni Dušan Sekulić će večeras na svojoj harmonici stvoriti muzičku magiju za sve nas! Dođite da se družimo, uživamo i degustiramo kuvano vino i čaj koji će večeras besplatno biti služeni na našem Trgu.

Nadam se da Vam je bilo lijepo, da smo bar neka očekivanja ispunili i da smo uspjeli organizovati šarenoliki, ali kvalitetan program gdje je za sve ukuse bilo po nešto!

Ovom prilikom želim da se zahvalim svim učesnicima našeg Novogodišnjeg korzoa, bendovima – “Kerber”, “Beogradski sindikat”, “Amadeus”, “Replay”, “Middle”, “Firma”, “Royal“ “Izgubizmo“, „Lavirint”, OMŠ „Kornelije Stanković“, “Petropavlovski pojci”, SKUD Semberija, Udruženje guslara, Etno-grupi „Bogojavljenska noć“, Muzičkoj radionici „Čarolija“, Pozorištancu „Maslačak“ našim domaćinima “Stara priča” na čelu sa Vaskom Todićem, našoj kosovskoj vili Pavlini Radovanović, njenom profesoru Gavrilu Kujundžiću i njenoj porodici.

Neizmjerno hvala i čestitke našoj direktorici Turističke organizacije Bijeljina Jasni Abdulahagić, veliko bravo Jasna, odličan posao!

Ogromna zahvalnost našem Oldtajmer klubu koji je doprinio da Bijeljina izgleda kao svjetska metropola na jedan dan.

Hvala ekipi iz Vizije mladih koji su svojom energijom, odličnim idejama i entuzijastičnim pristupom učinili sve da ovo bude nezaboravni program!

Do neba hvala svjetskom, a našem Bokiju Petričeviću i njegovom timu-Mihajlu Vasiću iz “Four Pixel Studio” na bajkovitim fotografijama i filmovima koji su našu Bijeljinu predstavili u najljepšem svjetlu, svi filmovi biće prikazani na Sajmu turizma u Beogradu i drugim događajima gdje se možemo pohvaliti svim onim što Bijeljina ima i nudi!

Hvala Gordani Perić Živanović koja je zabilježila svojim fotoaparatom neke od najljepših momenata, vaše osmjehe i zagrljaja isačuvala je od zaborava i napravila najljepšu razglednicu naše Bijeljine!

Hvala mojim savjetnicima Radiši Petroviću i Radoslavu Ostojiću na odličnoj organizaciji i posvećenosti kao i mom medija timu koji je sve ovo ispratio!

Hvala najboljoj BN Televiziji na praćenju, odličnim reportažama i prenosu najljepše slike našeg Grada!

Hvala svim bijeljinskim i portalima širom Srpske i Federacije koji su prenosili dešavanja i atmosferu sa “Zimskog korzoa”.

Hvala Sveštenstvu na čelu sa Preosvećenim vladikom Fotijem jer smo imali najljepši Božić, hvala malom položajniku Nikoli Simiću.

A najviše hvala djeci i vama dobri moj narode koji ste svake večeri i dana bili onaj najljepši ukras ovog grada!

Uvijek mi se radovali, volite se i neka žive MIR I LJUBAV!  Živi i zdravi mi bili!

Dešavanja u Biheljini

Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Otvaranjem angio sale, prof. dr Zlatko Maksimović ZAVRŠIO mandat kao direktor Bolnice (video)

Sada već bivši direktor Bolnice, prof. dr Zlatko Maksimović, na današnjem otvaranju nove angio sale, podsjetio je da...

Na granici Hrvatske i Slovenije pao snijeg

Snježni pokrivač iznenadio je stanovnike u Sloveniji i Hrvatskoj. Na snimku koji je poslao čitalac “Nezavisnih” vidi se kako...

„Velike razlike u temperaturi izazivaju tegobe i kod zdravih ljudi“ Ko je najosetljiviji na VREMENSKA KOLEBANJA i kako se zašititi

Temperatura je, na radost mnogih, prava ljetnja, ali se već za dva dana najavljuje pad temperature, koji će...

Najnoviji podaci: Cijene nafte i dalje u porastu, ovo je glavni razlog

Cijene nafte porasle su u utorak nakon što su podaci pokazali da je kineska ekonomija rasla brže nego...