Dunja Vukšić iz BK “Radnik“ Bijeljina OBEZBIJEDILA MEDALJU na Evropskom prvenstvu u Turskoj (foto)

Datum:

Share post:

Takmičarka bokserskog kluba Radnik, Dunja Vukšic, pobjedom protiv takmičarke iz Irske osigurala je medalju na Evropskom prvenstvu u Turskoj!

Dunja je deklasirala bokserku iz Irske, a zahvaljujući povoljnom žrijebu ova broba joj je već obezijedila bronzanu medalju.

Bokserska nada Dunja Vukšić iz BK „Radnik“ Bijeljina predstavlja Bijeljinu i Republiku Srpsku na ovogodišnjem Evropskom prvenstvu u Turskoj koje se održava u turskom gradu Erzerumu.

TESTNA REKLAMA

Očekivanja pred polazak na put i su prenijela i  Dešavanja u Bijeljini.

Evropsko prvenstvo u Turskoj ove godine okuplja skoro 400 takmičara iz 28 zemalja svijeta. Biće to Dunjino drugo pojavljivanje na ovom takmičenju.

    1. „Dunja je već tri godine prvak BiH i Republike Srpske. Prošle godine je prvi put učestvovala na Evropskom prvenstvu u boksu gdje je osvojila bronzu. I ove godine idemo na medalju“, rekao je prije par dana pred polazak u Tursku trener BK Radnik Borislav Gligorić.

Srecno Dunja, idemo po zlato!

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

Dodik: Ja hoću da vidim Republiku Srpsku samu i nezavisnu

Kandidat SNSD-a za predsjednika Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je večeras u Vlasenici da Republika Srpska ima šansu...

PETROVIĆ: SDS će rasturiti partiju šaha, figure pokreće narod

-Srpska demokratska stranka, stranka koja će rasturiti partiju šaha u Izbornoj jedinici 6 samo zato jer naše figure...

SPS Bijeljina: Uvjereni u dobre rezultate (foto)

SPS Bijeljina: Uvjereni u dobre rezultate. Druženje sa kandidatima SPS u Bijeljini koje je organizovao Gradski odbor Socijalističke partije...

SPS: Selak posjetio bijeljinski „Pass“ (foto)

Predsjednik Socijalističke partije Srpske i narodni poslanik Goran Selak sa delegacijom SPS posjetio je bijeljinsku kompaniju "Pass" gdje...