Danas je Lista za pravdu i red u Bijeljini organizovala druženje sa svojim simpatizerima i pristalicama. To je prava prilika da se pozitivna energija u samom Pokretu pretoči u druženje, razgovor i planove za predstojeće lokalne izbore.

Prisutnima se uz prigodan govor obratio povjerenik Liste za pravdu i red ispred Izborne jedinice Bijeljina gospodin Miloš Trifković, koji se svima zahvalio na pomoći na prethodnim Opštim izborima oktobra prošle godine. Miloš i njegovi saradnici dobili su  podršku za organizaciju narednih lokalnih izbora gdje Lista ima velike planove i očekuje odličan rezultat u Bijeljini.


Na druženju je istaknuta i podrška zajedničkom kandidatu za gradinačelnika gospodinu Ljubiši Petroviću i najavljeni su sastanci sa opozicionim strankama koje će napraviti novu skupštinsku većinu.
Podijeljeni su i skromni prigodni pokloni za sve prisutne te najavljene buduće aktivnosti.

Pobjeda Ljubiše Petrovića u oktobru naredne godine je neupitna, niko iz stranaka režima ne smiri i ne želi da mu izađe na crtu, a važno je da opozicione stranke nastupe jedinstveno i dobiju dovoljnu podršku građana da se u Skupštini grada formira većina koja neće vršiti opstrukcije, kao što je sada slučaj, i zato je neophodna dobra saradnja i koordinacija svih opozicionih stranaka.

Neka bude borba neprestana do konačne pobjede.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: nebojsavukanović.info

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име