Kako ‘’nezvanično’’ saznaje portal Dešavanja u Bijeljini Univerziteski profesor i sociolog profesor Dragomir Drago Vuković je radio najnovije istraživanje javnog mijenja.

’’Poznat sam kao iskusni Analitičar koji ispituje i osluškuje glas naroda, te predviđam ko će pobijediti na izborima’’, kaže ugledni Univerziteski profesor i sociolog profesor Dragomir Drago Vuković.

Vuković podsjeća da su njegova istraživanja, njegove renomirane Agencije ’’potrefila’’ da će Zlatko Maksimović pobijediti Miću Mićića 2016. godine, (prije 2016. godine se nije bavio istraživanjima), takođe podsjećam da sam prvi i jedini prognozirao da će Mićo Mićić pobijediti Ljubišu Petrovića i u to ubijedio SNSD u Bijeljini, ubjedljiv je Dragomir Drago Vuković.

Takođe Univerziteski profesor i sociolog Dragomir Drago Vuković je prognozirao i da će proći/uspjeti opoziv Ljubiše Petrovića prošle 2023. godine, te da će izlaznost birača biti ispod 30%, što se takođe nije obistinilo.

Na naše pitanje ko će pobijediti na Lokalnim izborima u Bijeljini u oktobru ove 2024. godine, Vuković je rekao: ’’Dosta sam ’’fulao’’ne smijem više’’.

Vjerovatno je Vuković sa ovim odgovorom rekao i istinu!

“Gospodine prof. Dr Dragomire Vukoviću Univerziteski profesore i sociolože danas je Svjetski dan šale, te zbog toga vjerujemo da nam nećete zamjeriti. Nadamo se iskrenoj i korektnoj saradnji kao i do sada“.

Redakcija portala Dešavanja u Bijeljini

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име