Drago Stajić je kandidat za odbornika u Skupštini Grada Bijeljine, ispred koalicije Pokret za Bijeljinu, SDS Semberija, SPS Goran Selak i nalazi se na rednom broju 3.

Drago Stajić, kandidat za odbornika u Skupštini Grada Bijeljine, ispred koalicije Pokret za Bijeljinu, SDS Semberija, SPS Goran Selak, ističe se kao osoba sa velikim iskustvom u javnom radu i dubokim razumijevanjem potreba lokalne zajednice. Kroz svoje angažovanje, Stajić je pokazao posvećenost rješavanju problema koji pogađaju svakodnevni život građana Bijeljine, a njegova kandidatura predstavlja nastavak te borbe za bolje uslove života svih stanovnika ovog područja.

Stajić dolazi iz sredine koja mu je omogućila da na pravi način shvati izazove s kojima se suočavaju i ruralne i urbane zajednice. Kao neko ko je cijeli život proveo u Bijeljini, Drago Stajić je posvećen unapređenju lokalnih prilika – od infrastrukture i komunalnih pitanja do socijalne politike i podrške mladima. Njegov program se temelji na direktnoj komunikaciji s građanima, slušanju njihovih problema i kreiranju konkretnih rešenja.

Kroz svoje dosadašnje angažovanje, Stajić je aktivno učestvovao u organizovanju lokalnih akcija i inicijativa usmjerenih na poboljšanje kvaliteta života. Fokusirao se na pitanja kao što su obnova infrastrukture, održavanje lokalnih puteva, unapređenje komunalnih usluga, i očuvanje zelenih površina. Tokom svoje kampanje, ističe važnost ravnomjernog razvoja svih dijelova opštine, sa posebnim naglaskom na podršku ruralnim mestima, koja često ostaju zanemarena u procesu donošenja odluka.

Drago Stajić je takođe poseban akcenat stavio na podršku mladima. U svom programu naglašava važnost obrazovanja i mogućnosti zapošljavanja za mlade ljude, kako bi se spriječio njihov odlazak iz grada. Veruje da se kroz jačanje lokalnih preduzetničkih inicijativa, kao i kroz saradnju sa školama i univerzitetima, mogu stvoriti uslovi koji će omogućiti mladima da ostanu u Bijeljini, grade svoje karijere i doprinose razvoju zajednice.

Ekološka pitanja su takođe dio njegove vizije. Stajić smatra da je neophodno unaprijediti ekološke standarde u Bijeljini, uključujući rešavanje problema zagađenja voda i otpada. Njegov cilj je stvaranje zdravijeg i ekološki održivog okruženja za sve građane, što uključuje i uvođenje novih praksi reciklaže i odgovornog upravljanja otpadom.

Stajićev plan takođe uključuje poboljšanje socijalnih usluga, sa posebnim naglaskom na podršku starijim sugrađanima i socijalno ugroženim porodicama. Kako je rekao u jednoj od svojih izjava, „Svaki građanin Bijeljine treba da osjeti da se glas lokalne vlasti brine za njega, bez obzira na to gdje živi ili u kakvim se okolnostima nalazi.“ Njegov program predviđa i veće uključivanje građana u procese donošenja odluka kroz transparentnu komunikaciju i javne forume.

Kandidatura Drage Stajića za odbornika u Skupštini Grada Bijeljine dolazi iz želje da učestvuje u promjenama koje će direktno uticati na poboljšanje života svih stanovnika. Njegov fokus na jednakost, podršku mladima i brigu za sve generacije čini ga kandidatom koji se zalaže za zajednicu zasnovanu na solidarnosti, poštovanju i pravim vrednostima.

Pozivajući građane da izađu na izbore, Drago Stajić naglašava da je njihov glas ključan za donošenje promena koje su potrebne Bijeljini. „Zajedno možemo stvoriti bolju Bijeljinu – grad u kojem će svi građani moći da žive dostojanstveno, s pravom na jednake šanse i bolju budućnost“, poručio je Stajić, uvjeren da će njegova kandidatura pružiti novu nadu i perspektivu za sve ljude ovog kraja.

Dešavanja u Bijeljini
izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име