DRAGANIĆ: XXI Međunarodnom sajam poljoprivrede, lova, ribolova i ekologije „INTERAGRO 2023“ od 20. do 22. septembra u Bijeljini (video)

Datum:

Share post:

U Bijeljini se ove godine od 20. do 22. septembra organizuje XXI Međunarodnom sajam poljoprivrede, lova, ribolova i ekologije „INTERAGRO 2023“.

Poljoprivredni sajam u Bijeljini se svrstava u grupu najznačajnijih poljoprivrednih manifestacija u BiH, što je i logično s obzirom da je opština Bijeljina najrazvijenije agrarno područje u Republici Srpskoj i da je Semberija poznata po razvijenoj poljoprivrednoj proizvodnji, a prijave za učestvovanje na sajmu su uveliko otvorene.

„Za kratak period, prošle godine smo uspjeli napraviti Sajam poljoprivrede kako je izgledao – sigurno je da je prošle godine, do sada, bilo najviše izlagača. Imali smo i Sjevernu Makedoniju kao zemlju partnera. Ove godine se trudimo da zemlja partner bude Mađarska ili Srbija. Pregovori su u toku, još uvijek nismo dogovorili koja će biti zemlja partner. Ove godine smo sa pripremama krenuli već u januaru. Prošle godine smo imali prijavljenih 11 opština i gradova, a sada imamo već 18 gradova i opština, što znači da je već veliki pomak. Ove godine smo planirali da otvaranje sajma bude ispred, na ulazu u sportsku salu, da postavimo veliki video-bim gdje ćemo reklamirati sve izlagače besplatno“, rekao je direktor organizatora, a.d. „Grad“ Ratomir Draganić i izrazio očekivanje da će „Interagro“ biti bolji nego poršle godine.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Svečano otvaranje košarkaškog terena na stadionu Radnika

U sklopu stadiona Radnik u Bijeljini obnovljen je i stavljen u upotrebu za našu djecu i omladinu sportski...

BIJELJINA: Zvijezda 09 pobjednik u Laktašima

Gosti iz Semberije su konačno prekinuli niz poraza. U Premijer ligi im ne cvjetaju ruže, ali su u...

BIJELJINA: Radnik izbacio Borac iz Kupa Republike Srpske

Radnik izbacio Borac iz Kupa Republike Srpske Fudbaleri Borca neće imati priliku da odbrane trofej Kupa "Dr Milan Jelić"...

Korisnici Dnevnog centra za djecu u riziku u Bijeljini organizovali priredbu povodom Dječije nedjelje (foto)

Tradicionalno, prve sedmice oktobra, djeca iz Dnevnog centra za djecu u riziku Centra za socijalni rad Bijeljina, obilježavaju...