Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojkovic konferencija za medije at Sports center of Serbia Footbal Federation on November 14, 2022 in Stara Pazova, Serbia. (Photo by Starsport.rs ©)

Dragan Stojković Piksi će u ponedjeljak 19. avgusta objaviti spisak reprezentativaca za utakmice Lige nacija protiv Španije i Danske (5. i 8. septembra), a selektor će napraviti prvi rez.

Evropsko prvenstvo je arhivirano, vrijeme je da fudbalska reprezentacija nastavi dalje. Sada su na redu mečevi na početku Lige nacija, a Orlovi već u septembru igraju protiv Španije, kao aktuelnog evropskog prvaka, kao i Danske protiv koje smo igrali upravo na EURO.

Dragan Stojković Piksi, selektor Srbije, objaviće spisak u ponedjeljak 19. avgusta na kojem neće biti Dušana Tadića, koji je već ranije rekao zbogom reprezentaciji, ali ćemo vidjeti i prvu “čistku” kada je riječ o podmlađivanju ekipe.

Prema saznanjima Sportala na novom spisku selektora Dragana Stojkovića Piksija najvjerovatnije se neće naći Kostić, Mladenović, Spajić i Gudelj.

Selektor reprezentacije Srbije Dragan Stojković sljedeće nedjelje objaviće preliminarni spisak za duele protiv Španije (5. septembar) i Danske (8. septembar), najvjerovatnije u ponedjeljak.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: srpskainfo.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име