Kandidat SNSD-a za načelnika opštine Ugljevik Dragan Gajić glasao je danas na biračkom mjestu u Starom Ugljeviku. Ovom prilikom Gajić se zahvalio svima koji suizašli na izbore i iskoristili svoje pravo glasa. On je dodao da je to odraz odgovornog odnosa građana prema svojoj lokalnoj zajednici i izrazio očekivanje da će izlaznost biti dobra.

„Sve vrijeme kampanje cilj nam je bio da animiramo ljude da se više zainteresuju za učešće u političkom životu zajednice, bez pasivnog posmatranja problema. Akoželimo istinske promjene u našoj opštini, sam izlazak na izbore je prvi korak“, istakao je Gajić koji od ovihlokalnih izbora očekuje veliki politički preokret u Ugljeviku.

„Ugljevik je danas na raskrsnici. Odlučujemo da li ćemo krenuti starim putem tihog propadanja ili će novi ljudisa novom energijom dobiti šansu da drugačijim pristupom spasu ovu opštinu “, rekao je Gajićnovinarima nakon što je obavio svoju građansku dužnost.

On se zahvalio svima koji su ga svojim angažmanom podržavali u prethodnih mjesec dana tokom predizbornekampanje, svom izbornom štabu i kandidatima za odbornike iz SNSD-a, koalicionim partnerima iz NPS-a, SPS-a, DNS-a i DEMOS-a, kao i svim građanima koji su danas glasali za promjene.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име