Dr Milica Lovrić: REPUBLIČKA VLAST ĆE RIJEŠITI PROBLEME U GLAVIČICAMA, NASTALE NEMAROM GRADSKE UPRAVE

Datum:

Share post:

„Neophodna je saradnja lokalne i republičke vlasti kako bismo obezbijedili bolje uslove života u Glavičicama i drugim dijelovima grada Bijeljine“, istakla je na tribini u Glavičicama kandidat SNSD za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske dr Milica Lovrić kritikujući ponašanje aktuelne Gradske uprave.

Lovrić je precizirala da se nemar lokalne vlasti odrazio na Glavičice, Kacevac, Bjeloševac, Banjicu, gdje je zaustavljena gradnja južnog vodovodnog prstena i radovi na otklanjanju otklanjanje problema sa elektro mrežom u dužini od 750metara. Ona je najavila da će se republička vlast uskoro angažovati na rješavanju ovih problema.

Govoreći o predstojećim izborima, Lovrić je podsjetila da su SNSD i Milorad Dodik vratili dostojanstvo radnicima, profesorima, ljekarima, da su isplaćena su sva dugovanja penzionerima.

TESTNA REKLAMA

Prije dolaska SNSD bolnice u Srpskoj su bile u trošnim zgradama, mnoge nisu imale ni ultrazvučni aparat. Danas imamo moderne, odlično opremljene ustanove, od kojih je prva sagrađena u Bijeljini.

Dr Lovrić je istakla da su angio sala i sala za elektrofiziologiju u Bijeljini u nivou opremljenosti sala u KBC Banja Luka. Ovih dana se nastavlja ulaganje u kardiohirurgiju u Bolnici „Sveti vračevi“.

,,Glas za Milorada Dodika i Željku Cvijanović je i glas za kontinuitet zaštite stabilnosti Republike Srpske i nacionalnih interesa, jer oni , kao iskusni političari, odlično znaju kako sačuvati narod u ovom velikom političkom metežu, kada su uticaji velikih sila na ovaj prostor sve jači“, naglasila je dr Lovrić.

Lovrić je pozvala glasače da 2. oktobra izađu na izbore i svojom podrškom osnaže za politiku koja šesnaest godina dokazuje da vodi računa o interesima svih građana.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Procurile specifikacije novog Xiaomi tableta

Xiaomi Pad 5 tu je od jeseni 2021. godine te ga i dalje mnogi smatraju best buy modelom...

AGRO SAVJET: Projektovanje đubrenja vinograda pomoću onlajn kalkulatora

Mineralna ishrana u vinogradarskoj praksi ima veliki značaj. Optimalan režim mineralne ishrane se uspostavlja za vrijeme podizanja vinograda....

U Bijeljini rođene DVIJE BEBE

U porodilištu bolnice „Sveti Vračevi“ u Bijeljini u protekla 24 časa rođen je jedan dječak i jedna djevojčica. Broj...

SERVISNE INFORMACIJE za 3. februar: Prekidi u snabdijevanju vodom

Zbog priključenja novih korisnika na vodovodnu mrežu, danas će, u vremenu od 08:00 do 14:30 časova, dolaziti do...