Dr Milica Lovrić: REPUBLIČKA VLAST ĆE RIJEŠITI PROBLEME U GLAVIČICAMA, NASTALE NEMAROM GRADSKE UPRAVE

Datum:

Share post:

„Neophodna je saradnja lokalne i republičke vlasti kako bismo obezbijedili bolje uslove života u Glavičicama i drugim dijelovima grada Bijeljine“, istakla je na tribini u Glavičicama kandidat SNSD za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske dr Milica Lovrić kritikujući ponašanje aktuelne Gradske uprave.

Lovrić je precizirala da se nemar lokalne vlasti odrazio na Glavičice, Kacevac, Bjeloševac, Banjicu, gdje je zaustavljena gradnja južnog vodovodnog prstena i radovi na otklanjanju otklanjanje problema sa elektro mrežom u dužini od 750metara. Ona je najavila da će se republička vlast uskoro angažovati na rješavanju ovih problema.

Govoreći o predstojećim izborima, Lovrić je podsjetila da su SNSD i Milorad Dodik vratili dostojanstvo radnicima, profesorima, ljekarima, da su isplaćena su sva dugovanja penzionerima.

Prije dolaska SNSD bolnice u Srpskoj su bile u trošnim zgradama, mnoge nisu imale ni ultrazvučni aparat. Danas imamo moderne, odlično opremljene ustanove, od kojih je prva sagrađena u Bijeljini.

Dr Lovrić je istakla da su angio sala i sala za elektrofiziologiju u Bijeljini u nivou opremljenosti sala u KBC Banja Luka. Ovih dana se nastavlja ulaganje u kardiohirurgiju u Bolnici „Sveti vračevi“.

,,Glas za Milorada Dodika i Željku Cvijanović je i glas za kontinuitet zaštite stabilnosti Republike Srpske i nacionalnih interesa, jer oni , kao iskusni političari, odlično znaju kako sačuvati narod u ovom velikom političkom metežu, kada su uticaji velikih sila na ovaj prostor sve jači“, naglasila je dr Lovrić.

Lovrić je pozvala glasače da 2. oktobra izađu na izbore i svojom podrškom osnaže za politiku koja šesnaest godina dokazuje da vodi računa o interesima svih građana.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

USVOJEN Izborni zakon Republike Srpske

Narodna skupština Republike Srpske usvojila je na Trinaestoj posebnoj sjednici Izborni zakon Republike Srpske. Za Izborni zakon glasao je...

Na današnji dan prije 32 godine ODBRANJENA vojna fabrika „Pretis“

Iz Udruženja građana boraca i njihovih potomaka Treće sarajevske brigade VRS izdato je saopštenje o istorijskim događajima iz...

PETROVIĆ: Regulacioni planovi Bijeljine na javnoj raspravi – privredni razvoj se nastavlja (foto)

Danas je u Gradskoj upravi održan sastanak na temu izrade regulacionih planova „Agro-tržni centar“ i „Industrijska zona 4“...

ALEKSANDAR ĐURĐEVIĆ: Srpska zvala, narod se odazvao – ne priznajemo nikakve lažne rezolucije (foto)

Republika srpska zvala, narod se odazvao - sa veličanstvenog skupa poručeno: ne priznajemo nikakve lažne rezolucije Oko 50 000...