Dr Marija Ristanović i „NEAUVIA“ oduševili doktore stomatologije u Sarajevu (foto)

Datum:

Share post:

U organizacije Stomatološke komore Federacije Bosne i Hercegovine, tokom proteklog vikenda, održana je Kontinuirana edukacija za doktore stomatologije, koja je okupila preko hiljadu učesnika u hotelu Hills u Sarajevu.

Pored predavača iz zemlje i regiona, dr Marija Ristanović održala je predavanje na temu Komlikacije pri injektovanju hijaluronskih filera, kako ih prepoznati i reagovati, pri čemu je stavljen akcenat na preventivu i otvorenu komunikaciju sa pacijentom, kao i ozbiljnost same procedure kada je u pitanju apliciranje filera.

Polazeći od činjenice da se ovi zahvati izvode i od strane nedovoljno stručnih lica, kao i filerima lošeg kvaliteta, prisutni su mogli da se upoznaju sa posljedicama do kojih može doći.

Tom prilikom predstavljeni su i Neauvia organic fileri, savršene čistoće, bez nus pojava nakon apliciranja, a samim tim i stvaranja granuloma.

U izložbenom dijelu na štandu Dermamedic centra, vladalo je veliko interesovanje, kako za ponudu, tako i za edukacije, koje se izvode tokom cijele godine.

Dr Marija Ristanovic je dobila poziv za učešće i na regionalnim konferencijama, koje će se održati uskoro.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Pozorišna radionica za mlade Bijeljine

„Gluma ili san o strasti“ naziv je radionice za srednjoškolce i studente koju Centar za kulturu “Semberija” u...

ELEKTRO BIJELJINA: U nedjelju počinje remont čvornih trafo stanica

Saopštenje "Elektro Bijeljine" prenosimo u cjelosti: "Radnici „Elektro-Bijeljine“ će u nedelju 2. aprila 2023. godine, započeti aktivnosti na remontima...

Pokret za Bijeljinu podjelom sadnica voća i ruža najavio početak „Aprila mjeseca čistoće“ (foto, video)

Članovi i aktivisti Pokreta za Bijeljinu danas su, u susret „Aprilu mjesecu čistoće“, podijelili sadnice voća, vinove loze...

Razvojna agencija Grada Bijeljina organizovala Infodan – prezentacija Programa rada za 2023.godinu

Razvojna agencija Grada Bijeljina danas je organizovala Info dan, odnosno, prezentaciju Programa rada za 2023. godinu Razvojne agencije Grada...