Dr Marija Ristanović i „NEAUVIA“ oduševili doktore stomatologije u Sarajevu (foto)

Datum:

Share post:

U organizacije Stomatološke komore Federacije Bosne i Hercegovine, tokom proteklog vikenda, održana je Kontinuirana edukacija za doktore stomatologije, koja je okupila preko hiljadu učesnika u hotelu Hills u Sarajevu.

Pored predavača iz zemlje i regiona, dr Marija Ristanović održala je predavanje na temu Komlikacije pri injektovanju hijaluronskih filera, kako ih prepoznati i reagovati, pri čemu je stavljen akcenat na preventivu i otvorenu komunikaciju sa pacijentom, kao i ozbiljnost same procedure kada je u pitanju apliciranje filera.

Polazeći od činjenice da se ovi zahvati izvode i od strane nedovoljno stručnih lica, kao i filerima lošeg kvaliteta, prisutni su mogli da se upoznaju sa posljedicama do kojih može doći.

Tom prilikom predstavljeni su i Neauvia organic fileri, savršene čistoće, bez nus pojava nakon apliciranja, a samim tim i stvaranja granuloma.

U izložbenom dijelu na štandu Dermamedic centra, vladalo je veliko interesovanje, kako za ponudu, tako i za edukacije, koje se izvode tokom cijele godine.

Dr Marija Ristanovic je dobila poziv za učešće i na regionalnim konferencijama, koje će se održati uskoro.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Razvojna agencija Bijeljina organizovala prvu konferenciju omladinskog preduzetništva „Preduzetni-ka razvoju Grada“ (foto, video)

Razvojna agencija Bijeljina organizovala je danas prvu konferenciju omladinskog preduzetništva "Preduzetni-ka razvoju Grada" "Da Razvojna agencija Grada daje na...

SAJAM KOZMETIKE & MASTER CLASS U NEDJELJU U BIJELJINI (foto)

SAJAM KOZMETIKE & MASTER CLASS BY BEAUTY BAR & HEDONIZAM  Za Vas smo spremili jednu divnu manifestaciju koju održavamo u...

Podržimo odbojkaše Radnika u borbi za titulu u Premijer ligi BiH (foto)

U petak od 19.00 časova u dvorani Gimnazije Filip Višnjić u Bijeljini na programu je drugi meč finala...

Gradska Boračka organizacija Bijeljina u nedjelju će obilježiti dan Bitke za Banj brdo

Tokom bitke na Banj brdu, 21. aprila 1993. godine, u jednom danu su poginula 33 borca, 32 ranjeno,...