„Ravnomjerna ulaganja iz gradskog budžeta u sve dijelove grada su prioritet kada je riječ o razvoju Bijeljine, jer građani su ti koji pune budžet i treba da osjete boljitak svako u svojoj mjesnoj zajednici“, poručio je prim. Dr Mikajlo Lazić, kandidat SNSD-a za gradonačelnika Bijeljine.
Dr Lazić je danas sa kandidatima SNSD-a za odbornike u Skupštini grada obišao gradske mjesne zajednice Ledinci, Dašnica i Intergaj, gdje su razgovarali sa građanima o planovima za naredni period, ali i prioritetnim pitanjima koje treba riješiti u ovim dijelovima grada.

„Dok je u medicini cilj spasiti život, u politici sam sebi postavio glavni cilj da unaprijedim kvalitet života stanovnika Semberije, i u gradu i u selu.  Bijeljina je drugi grad po veličini u Republici Srpskoj, grad sa preko 100 000 stanovnika i postoji mnogo stvari koje se mogu unaprijediti. Jedan od prioriteta je svakako ravnomjeran razvoj svih dijelova grada i tome ćemo biti posvećeni u narednom periodu. Mjesna zajednica Dašnica je dobar primjer za to jer je, zahvaljujući rekonstrukciji kanala i ulaganjima, ovaj dio grada postao novo gradsko jezgro i omiljeno mjesto mnogih Bijeljinaca. Svaka mjesna zajednica u našem gradu ima neku svoju specifičnost i potencijal i planiramo da realizujemo mnogo takvih projekata u svim dijelovima grada, od kojih će svi građani osjetiti konkretne efekte, u svom komšiluku”, rekao je dr Lazić.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име