„U narednom periodu planiramo iskoristiti potencijale koje imaju svi dijelovi grada, ali prioritet novog gradskog rukovodstva biće rješavanje gorućih pitanja kako bismo unaprijedili život građana Bijeljine“, poručio je na velikom skupu u bijeljinskoj mjesnoj zajednici Dašnica, prim. Dr Mikajlo Lazić, kandidat SNSD-a za gradinačelnika Bijeljine.

Skupu je prisustvovalo skoro 200 stanovnika ove mjesne zajednice, koji su imali priliku da se upoznaju sa planovima i programima SNSD-a čiji je cilj unapređenje infrastrukture i ali i rješenje drugih problema koji muče građane ove mjesne zajednice, kao što je veliko zagađenje.

„Kao što smo istakli i ranije, jedna od ključnih stvari za koje se zalažemo su ravnomjerna ulaganja iz gradskog budžeta u sve dijelove grada, jer građani su ti koji pune budžet i treba da osjete boljitak svako u svojoj mjesnoj zajednici, svako u svom komšiluku“, rekao je dr Lazić.

Prisutnima su se obratili i Bojan Savić, nosilac odborničke liste, i kandidati SNSD-a za odbornike u Skupštini grada Bijeljina.

„Nemamo više vremena za gubljenje, vrijeme je da se prihvatimo posla. Građani traže realne stvari koje se, uz sadašnji budžet Bijeljine i odgovoran pristup, mogu riješiti za nekoliko mjeseci ili do godinu ili dvije. Imamo cijeli set mjera koje će u naredne četiri godine realizovati vrijedan i ozbiljan tim“, poručio je okupljenima Savić.

Tatjana Perić, aktuelna odbornica i kandidatkinja za odbornicu u Skupštini grada koja živi u MZ Dašnica, istakla je da je fokus njenog rada na pitanjima koja se tiču svakodnevnog života građana, te da će tako biti i u narednom periodu.

„Konkretno, kada govorimo o MZ Dašnica, ovdje je jedan od gorućih problema svakodnevna gužva u saobraćaju. Proširenjem saobraćajnica, boljim uređenjem komunalne infrastrukture i rasterećenjem ovog dijela grada moguće je riješiti ovaj problem. Uz to, tu je i pitanje Gradske Toplane koja je jedan od najvećih zagađivača, ne samo naše mjesne zajednice,nego i grada u cjelini“, poručila je i Perićeva.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име