Doktoru bijeljinske Bolnice Milanu Todoroviću uručena nagrada ’’DR DRAGA LJOČIĆ’’

Datum:

Share post:

DR MILANU TODOROVIĆU U TRŠIĆU URUČENA NAGRADA “DR DRAGA LJOČIĆ”

Doktoru Milanu Todoroviću, specijalisti opšte hirurgije u JZU Bolnica “Sveti vračevi” Bijeljina, Srpska kraljevska akademija naučnika i umjetnika večeras je u Naučno obrazovnom centru „Vuk Karadžić“ u Tršiću dodijelila nagradu “dr Draga Ljočić” za veliki doprinos u liječenju, humanitarnom radu, rodoljublju i čovjekoljublju.

U obrazloženju se ističe da je “dr Todorović mlad, a već dokazan kao vrsni ljekar – hirurg, koji ne gleda da li pacijent ima pet ili 105 godina, ni ko je i šta je i da je takav bio od početka karijere. Čovjek koji zna znanje, ali i plijeni čovjekoljubljem…”.

“Velika je čast primiti ovako značajno priznanje koja nosi ime velikog ljekara i humaniste. Priznanje je potvrda da je iza mene dobar rad, ali i podstrek za dalji rad, napredovanje i zalaganje. Zahvaljujući podršci našeg menadžmenta, na čelu sa direktorom prof.dr Zlatkom Maksimovićem, svim mladim ljekarima u bijeljinskoj bolnici omogućeno je usavršavanje u inostranstvu , kao i sufinansiranje postdiplomskih studija,” izjavio je dr Todorović.

Dr Milan Todorović je zaposlen u bijeljinskoj bolnici od 2011. godine, specijalizaciju iz oblasti opšte hirurgije završio je 2017. u Beogradu. Prošle godine je boravio u Švajcarskoj na stručnom usavršavanju u jednoj od najprestižnijih klinika Kantonsspital Winterthur gdje je stekao nova iskustva u oblasti hirurgije debelog crijeva.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Kvadrat stana znatno poskupio

Za samo godinu dana završeni i prodati novi stanovi u Banjaluci su po kvadratu poskupjeli za čak 1.143...

Grad Bijeljina učesnik programa Provođenje Okvira za realizaciju ciljeva održivog razvoja

Grad Bijeljina je izabran da, kao jedan od osam opština i gradova i tri kantona, učestvuje u programu...

MINISTAR BUKEJLOVIĆ: Kleveta i neovlašteno prikazivanje kažnjavaće se novčano ili zatvorom

Nacrtom zakona o izmjenama i dopunama Krivičnog zakonika Republike Srpske propisana su krivična djela kleveta i neovlašteno objavljivanje...

Danas u bijeljinskoj Bolnici edukacija na više nivoa

U operacionima salama danas odvojeno rade četiri vrsna stručnjaka, dok istovremeno u konferencijskoj sali rukovodioci odjeljenja i službi...