DOKTOR LOVRIĆ iz Bijeljine dobio priznanje za izuzetan doprinos razvoju zdravstva RS

Datum:

Share post:

Danas su na svečanoj Skupštini Komore doktora medicine RS u Banskom dvoru u Banjaluci dodijeljene godišnje nagrade za doprinos zdravstvu u RS.

Ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Alen Šeranić najavio je da su pred zdravstvenim sistemom Srpske veliki izazovi u smislu određenih rješenja koja treba realizovati. U planu je da se sljedeće godine ponude nova rješenja sistema zdravstva Republike Srpske.


 
Svečanoj Skupštini Komore doktora medicine Republike Srpske prisustvovali su predstavnici Ljekarske komore Srbije, predsjednik Komore Srpske Saša Vujnović, te članovi Komore.
 
Veliki pečat Komore doktora medicine Republike Srpske za 2019. godinu dodijeljen je primarijusu doktoru Mladenu Šukalu.
Dobitnik ovogodišnjeg Hipokratovog priznanja je profesor Sanja Marić, dok su ovogodišnje povelje za naučnoistraživački rad dodijeljene profesoru Peđi Kovačeviću i docent-doktoru Dragani Stojisavljević.

Na svečanosti su dodijeljene i povelje za primarnu zdravstvenu zaštitu i za najbolje rezultate postignute na studiju medicine.

TESTNA REKLAMA

Doktor Slobodan Lovric iz Bijeljine primio je priznanje Komore za izuzetan doprinos razvoju  zdravstva u RS.

„Gledajući i sa privatnog i sa profesionalnog aspekta, velika je satisfakcija dobiti ovakvu nagradu, prvenstveno iz razloga što ovakve nagrade dodjeljuju sami doktori. Ovo nisu nagrade na političkom ili nekom drugom polju. Komora doktora medicine nagrađuje zahvaljujući isključivo stvarnim zaslugama“, rekao je doktor Lovrić za portal „Dešavanja u Bijeljini“.

Primarijus doktor Lovrić, završio je Medicinski fakultet u Tuzli, a specijalizaciju na Prvoj hirurškoj klinici u Beogradu. U Bijeljinu je došao 1991. godine, otkada je zaposlen kao hirurg u bolnici „Sveti Vračevi“.
 
Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

ANALIZA: Kome ide u prilog više kandidata za predsjednika Republike Srpske

Za fotelju u Palati Republike na oktobarskim izborima boriće se 31 kandidat. Ali, sve procjene, očekivano, govore da...

BIJELJINA: NIKOLA VLAČIĆ NOVO LICE U KMF “RADNIK“

KMF Radnik iz Bijeljine angažovao je još jedno novo ime pred početak Premijer lige BiH u futsalu. Novo lice...

PIKSEL održao predavanje u prostorijama GO Ujedinjene Srpske u Bijeljini (foto)

Večeras je u prostorijama Gradskog odbora Ujedinjene Srpske Bijeljina održan sastanak na kome je prisustvovao šef Centra za...

BIJELJINA: Sastanak Gradonačelnika sa predstavnicima udruženja poljoprivrednika i Agrarnog fonda

Gradonačelnik Ljubiša Petrović održao je danas u Gradskoj upravi sastanak sa predstavnicima udruženja poljoprivrednika sa područja Semberije i...