DODIK UPUTIO RIJEČI SAUČEŠĆA: Naći adekvatan odgovor da se tragedije ne ponavljaju

Datum:

Share post:

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik uputio je telegram saučešća predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću povodom ubistva nedužnih mještana u selima kod Mladenovca i istakao da se mora naći adekvatan odgovor da se ovakve tragedije ne ponavljaju i da se obezbijedi stabilno i mirno okruženje za život.

„S nevjericom primio sam vijest o bezumnom napadu i ubistvima nedužnih mještana u selima kod Mladenovca. U danu kad u Republici Srpskoj i Srbiji oplakujemo nevine žrtve iz beogradske škole, zadesila nas je nova tragedija“, naveo je Dodik u telegramu.

Dodik je Vučiću i porodicama ubijenih uputio najiskrenije saučešće uz poruku da nađu snagu u ovim teškim danima, a povrijeđenima je poželio brz oporavak, saopšteno je iz Kabineta predsjednika Srpske.

Kod Mladenovca je noćas u pucnjavi ubijeno osam ljudi, a 14 je ranjeno. Poslije višečasovne opsežne potrage uhapšen je osumnjičeni U.B.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: srna.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

JANJIĆ: Podržimo fudbalere našeg Radnika sutra u borbi za titulu i povratak u Premijer ligu BiH

FK ’’Radnik’’ sutra igra protiv Omarske. -Podržimo naš Radnik sutra u borbi za titulu i povratak u Premijer ligu...

Nuklearne rakete Rusije raspoređene na granici sa NATO

Rusija je navodno razmestila svoje taktičke nuklearne raketne sisteme Iskander-M na granicu sa Finskom, potez koji se vidi...

Partizan ipak igra polufinalni meč Kupa Srbije protiv Zvezde

DILEME VIŠE NEMA Partizan donio odluku da li igra derbi u Kupu Polufinalni meč Kupa Srbije između Crvene zvezde...

ĐURIĆ: Radnik zadovoljan remijem protiv Famosa

Trener Radnika Velibor Đurić zadovoljan je remijem protiv Famosa u derbiju 26. kola. Žali Đurić za šansom Valentina Alvareza,...