DODIK U ROGATICI: Narod je snaga SNSD

Datum:

Share post:

Kandidat SNSD-a za predsjednika Republike Srpske Milorad Dodik rekao je večeras u Rogatici da je SNSD partija koja ima snagu kojom se može suprostaviti svim izazovima i prijetnjama koji dolaze, te da tu snagu crpi iz naroda.

Dodik je na predizbornom skupu u Rogatici rekao da su u ovoj lokalnoj zajednici urađeni bitni projekti, te da je najvažniji budući projekat – sačuvati radna mjesta, što će, kako je naveo, biti teško usljed ekonomskih ugrožavanja koja dolaze.

On je konstatovao da je dobra posjeta tribini SNSD-a u Rogatici zasluga načelnika te opštine Milorada Jagodića, koji je sa Vladom Republike Srpske uradio odlične poslove.

„Zato se ovdje uvijek osjećam dobro. Ovdje su urađene važne stvari za lokalnu zajednicu“, rekao je Dodik.

TESTNA REKLAMA

On je poručio da će u budućnosti biti realizovani projekti koji će obezbijediti više radnih mjesta koja će biti sigurna.

„Za to će trebati dosta napora. Trebaće politička stabilnost i harmonija, i na lokalnom i na republičkom nivou“, rekao je Dodik.

Dodik je istakao da SNSD-u snagu daju članovi i simpatizeri, napominjući da ova stranka ne da Republiku Srpsku ni za šta, te da je nikada nije izdao.

„Kada su mi rekli da ću imati problem ako odem i svjedočim za (prvog predsjednika Republike Srpske Radovana) Karadžića i (nekadašnji načelnik Glavnog štaba VRS Ratka) Mladića, ja sam opet otišao i svjedočio i branio njihovu ulogu. Mirko Šarović nije otišao“, ukazao je Dodik.

On je rekao da je SNSD sve vrijeme pokazivao i dokazivao da je narodna i nacionalna partija.

„Mi nikada nismo odustali od tog nacionalnog predznaka i nikada nećemo odustati“, poručio je Dodik.

Nosilac liste SNSD-a za Predstvanički dom Parlamentarne skupštine BiH iz Izborne jedinice tri Radovan Višković rekao je da se u svakom mjestu u Srpskoj pojavljuje čista obraza, jer je sa pozicije predsjednika Vlade davao doprinos razvoju svih lokalnih zajednica.

„U opštini Rogatica mi smo imali dobru saradnju sa lokalnom vlašću. Sve što je lokalna vlast tražila, mi smo realizovali i tako će biti i ubuduće“, rekao je Višković.

Višković je pozvao građane da 2. oktobra glasaju za projkte, a ne za političare.

Nosilac liste SNSD-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice osam LJubiša Ćosić istakao je da je ljudima potrebna nacionalna samosvijest koja se zove Republika Srpska.

„Samo tada možemo sačuvati narod, ako imamo Republiku Srpsku koja je slaba, koja gubi atribute državnosti gubimo i narod, našu djecu i neće nas više biti ovdje. A, ako nas nema ovdje, nema ni Rogatice, ni Istočnog Sarajeva ni Republike Srpske“, istakao je Ćosić i dodao da će se u narednom periodu raditi na ponovnom uključivanju Rogatice u sastav grada Istočno Sarajevo.

Kandidat za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Rogatice Siniša Janković istakao je da je SNSD vodio i vodi odgovornu politiku, a kao razlog svoje kandidature naveo je želju da se glas istočnog dijela Republike Srpske čuje i u parlamentu Srpske.

Kandidat SNSD-a za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH Željka Vukašinović istakla je da je Republika Srpska od svog postanka pred različitim izazovima, te da njeni građani ne moraju brinuti za budućnost sve dok je na vlasti SNSD.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: atvbl.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Đoković piše novu stranicu teniske istorije

​Srpski teniser Novak Đoković boriće se sutra protiv Grka Stefanosa Cicipasa za svoju rekordnu desetu titulu na Otvorenom...

U Bijeljini otvoren 4. Kjokušinkai karate turnir “RS čelendž“ (foto)

U Bijeljini je večeras otvoren četvrti „RS Čelendž“ kjokušinkai karate turnir na kojem učestvuju borci iz Španije, Rumunije,...

Danas obilježena 81. godišnjica “Igmanskog marša”

Partizani vršili proboj ka Foči: Hiljade ljudi iz BiH i regije obilježilo godišnjicu Igmanskog marša Godišnjica je obilježena tradicionalnim...

OSTOJIĆ BO RS: Hitno imenovati resornog ministra i nastaviti pregovore

Savjet Boračke organizacije Republike Srpske /BORS/ apeluje na institucije Srpske da se što hitnije imenuje resorni ministar i...