Dodik u Bijeljini na proslavi Dana žena: Ponosan sam na žensku organizaciju u partiji

Datum:

Share post:

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik izjavio je večeras u Bijeljini, na tradicionalnoj proslavi Dana žena, da u ovoj stranci vole Republiku Srpsku kako što žene vole svoju porodicu.

„Kao što žene vole svoju porodicu, mi volimo Republiku Srpsku i želimo mir. Ne želimo nikakve nemire i ništa što je vanredno“, rekao je Dodik večeras u Bijeljini. On je na proslavi u organizaciji Aktiva žena SNSD Bijeljina rekao da je riječ o impozantnom skupu sa oko 1.000 žena i da je ponosan na to, kao i na žensku organizaciju u partiji. „Ovo je dobra prilika da se okupimo, pokažemo našu pripadnost, našu želju da se nastavimo politički boriti sa izazovima“, rekao je Dodik. Predsjednik SNSD-a je rekao da je logika koja kod žena preovlađuje da su za stabilnost, za mir, što su i politike ove stranke.

БИЈЕЉИНА, 10. МАРТА /СРНА/ – Предсједник СНСД-а Милорад Додик у Бијељини на традиционалној прослави Дана жена.

Predsjednica Aktiva žena Gradskog odbora SNSD-a Branka Gavrić rekla je novinarima da je večerašnje obilježavanje 8. marta – Dana žena uveličano prisustvom predsjednika stranke Milorada Dodika. „Ovo okupljanje je samo još jedna prilika da iskažemo naše zajedništvo, našu odanost političkim idejama koje sprovodi SNSD“, rekla je ona. Proslavi su prisustvovali i visoki funkcioneri SNSD-a Vojin Mitrović i Nedeljko Ćorić, Aleksandar Đurđević, kao i brojni članovi i simpatizeri ove stranke, te gosti. Proslavu povodom Međunarodnog dana žena organizovao je Aktiv žena Gradskog odbora SNSD-a Bijeljina u salonu „Grand“. 

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: bijeljina.org/srna.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Srpska bogatija za 13 djevojčica i 12 dječaka

U porodilištima u Republici Srpskoj u protekla 24 časa rođeno je 25 beba, 13 djevojčica i 12 dječaka,...

Odbojkaši „Radnika“ odbranili titulu prvaka Bosne i Hercegovine

Odbojkaši Radnika odbranili su titulu prvaka Bosne i Hercegovine. Iako nisu imali prednost domaćeg terena u finalu, odbojkaši Radnika...

VRIJEME DANAS svježije uz moguće naoblačenje

Ujutru promenljivo uz sunčane periode i hladno, u višim predelima mraz, a slab mraz je moguć i ponegde...

PODRUČNA PRIVREDNA KOMORA BIJELJINA: Održana stručna radionica iz oblasti sajber bezbjednosti (video)

U Bijeljini je održana stručnu radionica pod nazivom ”Sajber bezbjednost i inovativne mrežne tehnologije u industriji – Izazovi...