DODIK U BIJELJINI: Iskren razgovor sa patriotama, najzaslužnijim za odbranu Srpske (foto, video)

Datum:

Share post:

Predsjednik Republike Milorad Dodik izjavio je da su ratni oficiri i komandanti Vojske Republike Srpske i Ministarstva unutrašnjih poslova sa kojima je razgovarao u Bijeljini iskreni patrioti koji su najzaslužniji za odbranu Srpske u cjelini.

“Mi zvaničnici i funkcioneri imamo obavezu da se s njima srećemo širom Srpske i da im prezentujemo situaciju, jer se radi o ljudima koji su u veoma delikatnim uslovima rukovodili operacijama bitnim za Republiku Srpsku koji dodatno razumiju i sadašnja kretanja i procese”, rekao je Dodik novinarima.

On je naveo da je na sastanku govorio o tome kako stoji Republika Srpska u političkom, ekonomskom i socijalnom smislu, kako stoji na nivou BiH i regiona i kakve su refleksije na Srpsku vezano za sukob u Ukrajini, te politike u odnosu na zapad i na Rusiju.

“To je nešto što apsolutno treba da podijelimo sa ovim ljudima koji su patriote i koji su zainteresovani za stanje u Republici Srpskoj, to samo tako treba razumjeti, iako će neki i to prikazati kao nešto drugo”, dodao je Dodik.

Predsjednik Srpske istakao je da je imao iskren razgovor sa ratnim oficirima i komandantima Vojske Republike Srpske i Ministarstva unutrašnjih poslova.

Sastanak je održan u hotelu “Drina” u Bijeljini.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com / srna.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

U nedjelju Radnik dočekuje Leotar, navijačka grupa slavi 24. rođendan (foto)

Saopštenje za javnost FK ’’Radnik’’ prenosimo u cjelosti: Nedjelja u 17.00č Radnik dočekuje Leotar, navijačka grupa slavi 24. rođendan Naš...

U Savjet ministara stigao HDZ-ov prijedlog: Еvo šta predlažu za izbor hrvatskog člana Predsjedništva

HDZ-ov dokument sa prijedlogom izmjena Izbornog zakona BiH upućen je Savjetu ministara, a u njemu je naveden i...

PU BIJELJINA: Akcija dobrovoljnog darivanja krvi

Povodom obilježavanja 4. aprila - Dana policije Republike Srpske, policijski službenici Policijske uprave Bijeljina, juče i danas, učestvovali...

PU BIJELJINA: U februaru ove godine 10% manje kriminaliteta u odnosu na februar prošle godine

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Bijeljina u februaru je krivičnim djelom privrednog kriminaliteta pričinjena šteta od...