DODIK: Plate povećavati, ali racionalno

Datum:

Share post:

U Banjaluci je održan sastanak Izvršnog komiteta Saveza nezavisnih socijaldemokrata.

 

Lider SNSD-a Milorad Dodik rekao je da su na današnjem sastanku Izvršnog odbora stranke usvojeni zaključci sa Glavnog odbora SNSD-a, koji će biti dostavljeni opštinskim odborima i koalicionom partnerima kako bi bili pripremljeni za posebnu sjednicu parlamenta Srpske.

Dodik je rekao da je Izvršni komitet stranke danas odlučio da se izvrše pripreme kako bi se od 1. januara 2020. godine stimulisalo povećanje plata shodno realnim mogućnostima.

On je nakon sjednice Izvršnog komiteta SNSD-a poručio da u stranci smatraju da se plate trebaju povećati, ali racionalno.

TESTNA REKLAMA

"Izvršni komitet SNSD-a odlučio je da podrži Vladu da se uđe u rekonstrukciju svih magistralnih puteva u Srpskoj", rekao je Dodik novinarima.

Dodik je istakao da je Komitet zaključio da je neophodno pristupiti formiranju Savjeta ministara bez uslovljavanja.

Sastanku Izvršnog komiteta SNSD-a su, osim Dodik, prisustvovali potpredsjednici stranke Željka Cvijanović i Igor Radojičić, generalni sekretar Luka Petrović, predsjednik Političkog savjeta Slavko Mitrović, predsjednik Aktiva žena Nada Tešanović i predsjednik Mladih SNSD-a Denis Šulić.

Među prisutnim bili su i član Glavnog odbora SNSD-a Zoran Tegeltija, kao i članovi SNSD Zora Vidović, Igor Žunić i Siniša Karan.

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: mondo.ba

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

Produženo vrijeme brisanja poruke na WhatsAppu

Ukoliko se nađete u situaciji da ste na WhatsAppu poslali neku neprikladnu poruku pogrešnoj osobi, sada ćete imati...

AGRO SAVJET: Kada i kako se vrši skidanje lišća paradajza

Oplodnja i skidanje lišća paradajza – Početno skidanje lišća paradajza obično se vrši kada biljka pređe metar visine.  U...

SERVISNE INFORMACIJE za 10. avgust: Prekidi u snabdijevanju vodom i električnom energijom

Zbog otklanjanja kvara na vodovodnoj mreži i priključenja novog korisnika na vodovodnu mrežu, danas će, u vremenu od...

U Bijeljini rođeno ŠEST BEBA

U porodilištu bolnice „Sveti Vračevi“ u Bijeljini u protekla 24 časa rođena su četiri dječaka i dvije djevojčice Broj...