DODIK: Narod u Srpskoj najviše vjeruje policiji

Datum:

Share post:

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik rekao je danas u Banjaluci da je nova generacija policajaca dokaz Republike Srpske da može, pored svih izazova, da se posveti školovanju policije kojoj narod u Srpskoj najviše vjeruje.
 
"Zato je vaša uloga veoma važna, da obezbijedite da ovaj narod ima povjerenja u vas. Vi ste najbolji među nama, koji uspijevaju da naše snove pretvore u stvarnost, da Republika Srpska bude zemlja stabilnosti, da nikome ne dozvolite kršenje zakona, bez obzira koliko bio visoko pozicioniran", poručio je Dodik kadetima, koje je Ministarstvo unutrašnjih poslova /MUP/ Srpske promovisalo u Centru za obuku u Zalužanima.

On je rekao da je mnogo izazova sa kojima policija treba da se bori, te poručio da će se vlasti Srpske potruditi da policija ima najbolje uslove za rad.

"Vaša dobrota mora da se osjeti na svakom mjestu, ali i strogoća, jer ne smije biti propusta nigdje. Imamo velike nade u vas, krenuli smo sa ovom akademijom davno, ranije su vaše kolege školovane i odlazile na ulicu, ali vratili smo praksu da vi koji upišete akademiju imate posao", istakao je Dodik.
On je napomenuo da je Srpska izgubila vojsku, ali nije i policiju, koja treba da bude bedem u odbrani Republike Srpske i njenih vrijednosti, stabilnosti i mira.

"Činićemo sve da budete zadovoljni jer smatramo da radite jedan od najvažnijih poslova u Republici Srpskoj", naglasio je Dodik.

TESTNA REKLAMA

Svečanosti promocije 325 kadeta prisustvuju i predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović, premijer Srpske Radovan Višković, ministar unutrašnjih poslova Dragan Lukač i direktor Policije Srpske Siniša Kostrešević.

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: atvbl.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

BIJELJINA: NIKOLA VLAČIĆ NOVO LICE U KMF “RADNIK“

KMF Radnik iz Bijeljine angažovao je još jedno novo ime pred početak Premijer lige BiH u futsalu. Novo lice...

PIKSEL održao predavanje u prostorijama GO Ujedinjene Srpske u Bijeljini (foto)

Večeras je u prostorijama Gradskog odbora Ujedinjene Srpske Bijeljina održan sastanak na kome je prisustvovao šef Centra za...

BIJELJINA: Sastanak Gradonačelnika sa predstavnicima udruženja poljoprivrednika i Agrarnog fonda

Gradonačelnik Ljubiša Petrović održao je danas u Gradskoj upravi sastanak sa predstavnicima udruženja poljoprivrednika sa područja Semberije i...

Održana promocija programa pomoći Mađarske vlade poljoprivrednim proizvođačima na području Semberije (foto)

U hotelu „Drina“ danas je održana promocija programa pomoći Mađarske vlade poljoprivrednim proizvođačima na području Semberije. Promocija je...