DODIK: Lažni visoki predstavnik najveća prijetnja miru (foto)

Datum:

Share post:

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik istakao je da oni koji će razmatrati izvještaj Kristijana Šmita, koji ponovo pokušava da podnese Savjetu bezbjednosti UN, podržavaju i lažnog visokog predstavnika, koji je i najveća prijetnja miru u BiH.

„Bilo kakvo nametanje odluka od strane lažnog visokog predstavnika Šmita, a koje bi se ticale Republike Srpske, vodi u disoluciju BiH“, napisao je Dodik na Twitteru.

On je naveo da lažni visoki predstavnik u BiH Kristijan Šmit ponovo pokušava da podnese lažni izvještaj Savjetu bezbjednosti UN.

TESTNA REKLAMA

„Taj čovjek, koji ne odustaje od lažnog predstavljanja, nema legitimitet jer mu ga Savjet bezbjednosti UN nije ni dao“, istakao je Dodik.

On smatra da Savjet bezbjednosti UN treba da podrži i produži mandat Misiji Altea u BiH u istom obimu i kapacitetu kao i do sada. 

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: atvbl.rs/srna.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

„VIDI TV“ poklanja Bijeljini koncert Halida Bešlića (foto)

Viditv započinje promotivne aktivnosti u svrhu informisanja građana BiH o digitalizaciji TV signala zemaljskog emitovanja nacionalnih i lokalnih...

Direktor Garantnog fonda ne želi auto staro četiri godine

– Direktor Garantnog fonda Republike Srpske Radivoja Krčmar zamjenio je luksuzni automobil star četiri godine još luksuznijim, pod...

SNSD u Bijeljini održao sjednicu Gradskog odbora (foto)

Večeras (ponedjeljak, 05. decembar 2022.) je održana 6. sjednica GO SNSD Bijeljina na kojoj je usvojen Izvještaj Gradskog...

Gasovod IZGRAĐEN, a gas NE TEČE kroz Bijeljinu! ZAŠTO?

Gasovod izgrađen, a gas ne teče: Evo kada će Bijeljina moći da koristi plin Gasovod je još prije nekoliko...