DODIK I CVIJANOVIĆ U BIJELJINI: „Pobjeda je naša“ (video)

Datum:

Share post:

Večeras je u Bijeljini na Trgu Kralja Petra I Karađorđevića održana centralna tribina SNSD Bijeljina kojoj su prisustvovali i kandidati za predsjednika Republike Srpske i srpskog člana Predsjedništva BiH, Milorad Dodik i Željka Cvijanović.

Kandidat za predsjednika Republike Srpske, Milorad Dodik, istakao je da SNSD želi mir, sigurnost i izgradnju infrastrukturnih objekata.

„Kada je riječ o Bijeljini, ovde želimo da uradimo dvije važne stvari. Jedna je autoput koji smo počeli da gradimo od Rače do Bijeljine, a druga je vodoutvrda koja treba da onemogući plavljenje ovih prostora. Došao sam da napravimo novi savez sa ljudima ovde, ovde su naši vjerni aktivisti i želimo da sa njima zajedno ovu divnu veče provedemo u nastojanju da se ohrabrimo i da idemo dalje“, rekao je Dodik i poručio „Pobjeda je naša, a ovi iz opozicije mogu već sada da oplakuju“.

TESTNA REKLAMA

Kandidat za srpskog člana Predsjedništva BiH, Željka Cvijanović, kaže da je sigurna u veliku pobjedu SNSD, kao i da će Bijeljina, sa našim koalicionim partnerima, doprinijeti velikoj pobjedi.

„Širom Republike Srpske nailazimo da veliku podršku, ljudi znaju šta smo to radili u prethodnom periodu i znaju da su sa nama sigurni. Sigurna Republika, sigurne nadležnosti, sigurne plate i penzije i sve ono što je neophodno za naše građane. Osjećamo dobar puls naroda i očekujemo da će SNSD u Bijeljini isto tako doživjeti veliku pobjedu“, istakla je Cvijanovićka.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijelijni.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

„VIDI TV“ poklanja Bijeljini koncert Halida Bešlića (foto)

Viditv započinje promotivne aktivnosti u svrhu informisanja građana BiH o digitalizaciji TV signala zemaljskog emitovanja nacionalnih i lokalnih...

Direktor Garantnog fonda ne želi auto staro četiri godine

– Direktor Garantnog fonda Republike Srpske Radivoja Krčmar zamjenio je luksuzni automobil star četiri godine još luksuznijim, pod...

SNSD u Bijeljini održao sjednicu Gradskog odbora (foto)

Večeras (ponedjeljak, 05. decembar 2022.) je održana 6. sjednica GO SNSD Bijeljina na kojoj je usvojen Izvještaj Gradskog...

Gasovod IZGRAĐEN, a gas NE TEČE kroz Bijeljinu! ZAŠTO?

Gasovod izgrađen, a gas ne teče: Evo kada će Bijeljina moći da koristi plin Gasovod je još prije nekoliko...