Docent doktor Nada Marić iz Bijeljine prezentovala rad na temu „Profesionalne bolesti medicinskih tehničara“

U Bijeljini je 19. oktobra 2024. godine održan Drugi naučno-stručni Kongres „Zdravlje za sve: Pogled u budućnost“ u organizaciji Saveza medicinskih sestara i tehničara Republike Srpske i Univerziteta Bijeljina.

Zdravlje na radu medicinskih sestara zapostavljen segment u našoj državi

Na naučno stručnom Kongresu docent doktor Nada Marić iz Bijeljine je  prezentovala rad na temu „Profesionalne bolesti medicinskih tehničara“, koji kako je izjavila nažalost pokazuje da je zdravlje na radu medicinskih sestara zapostavljen segment u našoj državi.

BIJELJINA: Drugi naučno-stručni Kongres „Zdravlje za sve pogled u budućnost“ (foto, video)

-Medicinske sestre kojima je namjenjen ovaj kongres su izuzetno značajan dio zadrvstvenog sistema. Zbog toga je važno raditi i na unapređenju zdravlja i zaštite na radu medicinskih sestara, poručila je docent doktor Nada Marić iz Bijeljine.

Najbolji rad

-Prezentovala sam rad na temu Profesionalne bolesti medicinskih tehničara, koji nažalost pokazuje da je zdravlje na radu medicinskih sestara zapostavljen segment u našoj državi, rekla je Nada Marić.

Marićka se na kraju zahvalila organizatorima na divnom iskustvu, saradnji ali i druženju u budućnosti, uz veliku zahvalnost na priznanju za najbolji rad.

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име