Dobojlije na IZLAZNIM VRATIMA SDS, a Glamočak “spušta loptu”: Sve spada u domen DNEVNE POLITIKE

Datum:

Share post:

O sudbini članova dobojskog SDS, koji su već odlučili da se priklone skupštinskoj većini u Republici Srpskoj, najvjerovatnije će odlučivati statutarna komisija stranke.

Mada se već spekuliše kako su odlukom da se bez odobrenja viših organa stranke priklone SNSD dobojski SDS-ovci sami sebi potpisali izlaznu kartu, neki članovi vrha najveće opozicione stranke pojašanjavaju da su oni i dalje dio stranke.

– Ovo je prvi put da se srećemo s ovakvom situacijom. Zaključak sa posljednje sjednice Glavnog odbora je da će se razgovarati sa drugim strankama na bazi platforme SDS poslije konačnih rezultata izbora. Poslije toga će biti još jedna sjednica Glavnog odbora i zauzećemo stavove koje bi trebalo da poštuju svi, uključujući i Doboj. Ako bi se ti stavovi prekršili, onda se treba vidjeti kako se postaviti prema onima koji krše staturane odredbe – kaže za Srpskainfo potpredsjednik SDS Nedeljko Glamočak.

On ocjenjuje da je sve što se trenutno dešava u SDS, kao i odluke koje su donijele kolege iz Doboja, preuranjeno i da sve spada u domen dnevne politike.

TESTNA REKLAMA

– To je njihov stav, oni su članovi Glavnog odbora i oni će vjerovatno biti na sljedećoj sjednici GO. Kada se tu definiše odnos i pozicioniranje stranke onda bi trebalo da tu odluku svi poštuju, a ako ne, da pretrpe određene sankcije. Sve ovo šta se dešava je preuranjeno dok ne počnu zvanični pregovori oko formiranja vlasti – dodaje Glamočak.

Izvor: srpskainfo.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

Dom zdravlja Bijeljina obavlja davanje četvrte doze vakcine protiv korona virusa

Saopštenje Doma zdravlja Bijeljina prenosimo u cjelosti: "Obavještavamo Vas da se u Higijensko-epidemiološkoj službi Doma zdravlja Bijeljina obavlja davanje...

Gradonačelnik Petrović donirao 283 književna djela JU Narodna biblioteka “Filip Višnjić“

Svake godine u okviru Pantelinskih dana Gradska uprava na čelu sa Gradonačelnikom pokloni Narodnoj biblioteci „Filip Višnjić“ određen...

PODJELOM DIPLOMA POLAZNICIMA ZAVRŠENA OVOGODIŠNJA ŠKOLA PLIVANJA

Za šezdeset osmoro djece sa područja opštine Lopare podijeljene su diplome o završenoj školi plivanja koju je na...

Protivgradne rakete spriječile veću štetu na usjevima

Ispaljivanje protivgradnih raketa nije uzrok suše u Republici Srpskoj, kao što tvrdi predsjednik Udruženja mljekara Vladimir Usorcac, već...