DO KRAJA GODINE mjesečni borački dodatak za nezaposlene demobilisane borce

Datum:

Share post:

Premijer Republike Srpske Radovan Višković rekao je danas u Banjaluci da je sa rukovodstvom Boračke organizacije Republike Srpske /BORS/ postignut dogovor da se do kraja godine obezbijedi mjesečni borački dodatak za sve nezaposlene demobilisane borce bez obzira na godine života, a kojih ima na Zavodu za zapošljavanje oko 7.900.
 

Višković je novinarima, nakon što su se on i srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik sastali sa predsjednikom BORS-a Milomirom Savčićem i predsjednikom Predsjedništva BORS-a Goranom Rogićem, rekao da će spiskove ovih lica u narednom periodu dobiti od BORS-a, ali i Zavoda za zapošljavanje.

Savčić je rekao da je sastanak sa rukovodstvom Srpske rezultirao dobrim odlukama za dio članstva BORS-a i boraca, a posebno onih nezaposlenih i demobilisanih.

"Izlazimo sa sastanka sa optimizmom i dobrom viješću za nezaposlene demobilisane borce. Mi ćemo u skladu sa mogućnostima Srpske raditi i dalje na poboljšanju statusa boračke populacije", poručio je Savčić.

U Banjaluci je danas održan sastanak srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika, premijera Republike Srpske Radovana Viškovića i ministara u Vladi Srpske sa predsjednikom Boračke organizacije Republike Srpske /BORS/ Milomirom Savčićem i predsjednikom Predsjedništva BORS-a Goranom Rogićem. 

TESTNA REKLAMA

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: atvbl.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

Ekstenzija za Chrome i Edge krade imejlove korisnika

Malver koji su istraživači iz firme Volexity nazvali SHARPEXT je u formi ekstenzije za veb pregledače Google Chrome...

AGRO SAVJET: Kako napraviti gajilište za proizvodnju šampinjona

U intenzivnom gajenju šampinjona postoje gajilišta u kojima se odvija čitava proizvodnja počev od unošenja zasijane podloge do...

SERVISNE INFORMACIJE za 8. avgust: Prekidi u snabdijevanju vodom

Zbog otklanjanja kvara na vodovodnoj mreži i priključenja novog korisnika na vodovodnu mrežu, danas će, u vremenu od...

U Bijeljini rođene DVIJE BEBE

U porodilištu bolnice „Sveti Vračevi“ u Bijeljini u protekla 24 časa rođena je jedna djevojčica i jedan dječak. Broj...