DNS: Preispitati odnose sa SNSD ili ćemo nastupati samostalno!

Datum:

Share post:

Održana je druga sjednica Regionalnog odbora DNS Banjaluka održanoj razmatrana je aktuelna politička situacija te je analizirano stanje u svim lokalnim organizacijama regije.

Pored predstavljenih informacija od strane predsjednika opštinskih i gradskih odbora, govorilo se o smjernicama budućeg rada kako bi se osigurao kontinuitet u radu ovih organizacija.

Predsjednik Regionalnog odbora DNS, Željko Dubravac, istakao je da se DNS bavi životnim problemima građana i realnim politikama, dok se neki drugi bave raznim spinovanjima i podmetanjima.

"Upravo tu dolazi do izražaja naš klub poslanika. Ljudi DNS imaju znanje, iskustvo i ideje i naravno da takav pristup dobija simpatije kod građana. Na tome smo gradili podršku u izbornoj kampanju i na isti način radimo i sada. Mnogo je više izazova, ali je i mnogo više energije među nama", rekao je Dubravac.

TESTNA REKLAMA


 
Potpredsjednik DNS i predsjednik Gradskog odbora Banjaluka, Milan Radović, izjavio je da je trenutno potrebno preispitati odnose unutar same koalicije. 

"Mi smo trenutno u fazi analiziranja stanja u svim lokalnim zajednicama regije i sasvim je sigurno da ćemo u mnogim sredinama nastupati sa svojim kvalitetnim kadrovima. Jasno je da su mnoga obećanja unutar koalicije ostala neispunjena prema nama i to nije fer odnos s obzirom na naš ostvareni izborni rezultat i na sve ono što smo mi do sada dali unutar te koalicije. Tamo gdje se DNS ne bude poštovao mi ćemo nastupati samostalno, a nezavisno od toga i sa svojim kandidatima za načelnike, gdje god budemo imali kapacitet za to", rekao je on.

Zadvoljni rejtingom
Radović je takođe istakao da je snaga DNS evidentna i po posljednjim istraživanjima.

"Sa zadovoljstvom mogu reći da je naš rejting isti kakav je bio i u toku izbora, a u određenim sredinama je i značajno porastao. Vi dobro znate da je DNS jedina stranka koja je na svakim izborima premašila rezultate samih istraživanja. Sada je potpuno jasno da ulogu i značaj DNS niko neće moći umanjiti", rekao je Radović.

 

On je dodao da je njihov cilj predstaviti program stranke, te da su njihovi narodni poslanici stručni i odgovorni ljudi, te da u nastupima u Narodnoj skupštini uvijek imaju svoj stav.
 

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: srpskainfo.com

 

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

DRAGIŠA KATIĆ KALE: Jedan o mlađih sinonima FK “Proleter“ Dvorovi

Jedan o mlađih sinonima FK “Proleter“ Dvorovi. Dugogodišnji igrač, kapiten, trener i direktor stadiona u Dvorovima, omiljen, poštovan...

ŠAROVIĆ: SDS na izbore izlazi pod sloganom “Živjećeš bolje“

Srpska demokratska stranka na predstojeće izbore izlazi sa sloganom „Živjećeš bolje“, saopštio je ovo danas na konferenciji za...

MALETIĆ: Savo Bakajlić preko Nedžada Biće koji ima “SAKSIJU ZEMLJE“ i federalnih udruženja hoće nemire u Srpskoj

Zoran Maletić, pomoćnik ministra za poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede RS, komentarišući današnju konferenciju za medije Udruženja poljoprivrednika "Sela...

Savo Bakajlić traži ostavku Gradonačelnika Bijeljine i raspuštanje Skupštine (video)

Predsjednik Udruženja „Sela Semberije i Majevice“, Savo Bakajlić, danas je održao konferenciju za medije na kojoj je zatražio...