OVAN

Dobar pomak u jednom odnosu koji vam je zadavao puno problema u poslednje vreme. Možda će biti dovoljno da samo malo izbegavate rizične teme i stvari će „leći“ na svoje mesto. U ljubavnom polju, takođe, zanimljiv razvoj situacije, jedna površna veza dobija novu dubinu.

BIK

Usmerite punu pažnju na sve čime se danas bavite, čak i ako je reč o običnim, svakodnevnim zadacima. Pokažite više zainteresovanosti na poslu, pojačajte produktivnost i budite zadovoljni i zahvalni na svemu što danas dobijete u vidu pažnje ili komplimenata.

BLIZANCI

Danas vodite važan razgovor, ali lako se može desiti da ostanete bez pravih reči. Nemojte težiti savršenstvu, pustite da vas vodi intuicija. Izlazak u društvo će vam prijati, a idealan je provod šoping u društvu „srodne duše“. 

RAK

Previše lako dižete ruke od odnosa u koji ste toliko uložili, nemojte dozvoliti da vas trenutne teškoće poljuljaju. Budite uporni, a uspeh će ipak doći. Iznenadan poziv će obradovati usamljene pripadnike znaka. Ako izlazite, postarajte se da budete u sigurnom društvu.

LAV

Kažite šta vas muči, ako budete govorili iskreno i iz srca, sigurno ćete naići na razumevanje. Danas je dan velikih lekcija, moguće je da ćete otkriti nešto veoma zanimljivo. Na finansijskom planu moguće trzavice, nemojte ulaziti u dug. 

DEVICA

Osetljiviji ste nego obično, emocije se „ljuljaju“ kao klatno čitavog dana. Potražite smirenje u porodičnom krugu, a ako ste sami, nemojte izlaziti u društvo, prijaće vam mir. Poverite se osobi s kojom delite duboke emocije i budite nežni prema sebi. 

VAGA

Pojednostavite situaciju, nemojte ništa da komplikujete danas. Potrudite se da sve završite na vreme i isplanirate dugačak, lep vikend, odmor vam je neophodan. Ne prihvatajte „rizične“ pozive, nije vam potreban površan provod s ljudima koji vam nisu bliski.

ŠKORPIJA

Vrlo ste zadovoljni sobom, a imate i razloga da to budete, ideje su vam odlične, a entuzijazam zarazan. Sad je važno da se ne zanesete „slavom“, već da budete pragmatični i nastavite istim tempom. Na emotivnom planu, osećate se vrlo sigurno.

STRELAC

Trudite se da budete hladni, ali bićete dosta potreseni saznanjem s kojim ćete se danas suočiti. Morate da shvatite da ništa ne možete da promenite u sadašnjoj situaciji, nemojte dozvoliti da nesporazumi eskaliraju. 

JARAC

Ništa nećete postići ako budete samo terali „po svome“, samo ćete podići temperaturu do maksimuma. Sa bližnjima pokažite više takta i nemojte sve da ih ubeđujete u ono što vi mislite. Ništa nije tako crno kako se vama čini.

VODOLIJA

Pokažite svoje prave emocije, tako ćete dobiti i pravu reakciju. Ako vam se nedavni poznanik toliko sviđa, nemojte to više da krijete. Zaljubljene Vodolije očekuje divan dan, partner će biti posebno željan da vam u svemu udovolji.

RIBE

Jedva čekate završetak posla i trenutak kad ćete moći da se opustite sa bliskom osobom. Biće vam dovoljno da ćutite i odmarate, a ako se singl, organizujte sebi veče relaksacije.

 

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: lepaisrecna.mondo.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име