OVAN

Izvesna konfuzija vas sprečava da normalno radite, vaša zapažanja drugima nisu prijatna, a vi gubite živce. Utešiće vas konverzacija s prijateljima pa ćete moći da zaboravite na probleme. Sklad u porodici vas dodatno umiruje.

Na poslu se traži čvrsta ruka, pa pošto se niko ne nudi, moraćete sami da se prihvatite dužnosti. Nastupite s punim samopouzdanjem, jer vi znate da to možete. U emotivnom odnosu dolazi do stagnacije, preduzmite nešto.

BLIZANCI

Najbolji deo dana će, neočekivano, biti na poslu, pa završavate radnu nedelju srećni i zadovoljni. Uveče mala osetljivost, ne razumeju svi vaše stanje i uzbuđenje. Budite iskreni i tražite podršku.

RAK

Ne odustajte od profesionalnog pitanja bez obzira na to koliki pritisak može biti. Ako idete u kupovinu, pokušajte da budete štedljivi i izbegavajte nepotrebne stvari. Primetno poboljšanje raspoloženja, što će se povoljno odraziti na vaše odnose sa drugima.

LAV

Budite objektivni u svom pristupu svojim profesionalnim problemima, držite stalno u mislima i finansijski aspekt. U vašim emocionalnim odnosima su stalni usponi i padovi, ali danas ste pravo dete sreće – zavladaće zatišje.

DEVICA

Možda ćete morati da donesete tešku odluku u vezi sa svojim poslom. U polju prijateljstva, odjednom mnogo zahteva. Pokušajte da ne budete toliko kritični u svom porodičnom okruženju i primenite maksimu „živi i pusti ih da žive“.

VAGA

Šesto čulo će vas danas voditi pravim putem kroz profesionalno polje. Uticajna osoba će vam preći put i može biti od velike koristi ako znate kako da je iskoristite. Na emocionalnom planu, sve u skladu.

ŠKORPIJA

Vaši kreativni i umetnički darovi danas će zasijati svojom svetlošću. Pokušajte da obuzdate svoj karakter ili ćete imati nepotrebne trzavice sa ljudima oko sebe. Isplanirajte nešto posebno za veče kako biste povratili svoje dobro raspoloženje.

STRELAC

Na poslu dan protiče normalno, ali u porodici nastaje turbulencija. Nećete imati podršku partnera, koji će se okrenuti protiv vas. Pokušajte da sagledate stvari iz drugačije perspektive i ne padajte u depresiju.

JARAC

Naučićete korisne lekcije iz malog profesionalnog neuspeha, ali ne dozvolite da to potkopa vaše samopouzdanje. Vaš stepen društvenosti će se znatno povećati. Razumevanje u porodičnom polju i iznenadna šansa za kratko putovanje.

VODOLIJA

Profesionalna prilika može stići do vas neobičnim putevima. Na emotivnom planu stiže jedna ponuda, ali zvezde savetuju uzdržanost pa i nepoverljivost.

RIBE

Neočekivani intervju doneće vam sreću u poslu. Postoje znaci upozorenja kada je u pitanju putovanje, pa ćete možda želeti da ga odložite. Porodični projekat će početi da se oblikuje. Nemojte se izolovati od svojih prijatelja.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: lepaisrecna.mondo.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име