OVAN

Tokom dana će teret popustiti, pa ćete malo odahnuti i imate vremena i za sebe. Osoba koja je već neko vreme vršila pritisak na vas će biti odsutna neko vreme, pa ćete i vi prodisati. Ako ste želeli da se oslobodite nekih loših navika, sad je dobar trenutak.

BIK

Stiže lepa vest od prijatelja ili saradnika, neko koga ste skoro zaboravili ima dobru informaciju za vas. Ako stigne poziv, probajte da se uključite bar delimično, jer ćete biti na izvoru važnih novosti. Ukoliko ste član neke grupe, svi zajedno imate šanse za lep provod ili veliki uspeh.

BLIZANCI

Izlazite iz senke, stiže doza optimizma, onaj vaš karakteristični pogled u budućnost koja mora biti lepša nego sadašnjost. Uz lepo raspoloženje, stiže i zanimljiv poziv, a vi se potrudite da baš „slučajno“ budete slobodni. Na poslu, bolja situacija.

RAK

Morate da budete oprezniji, danas ima dosta rizika, kako u saobraćaju, tako i sa finansijama. Nemojte mnogo da izlazite iz svoje uobičajene putanje. Na kraju ćete biti zadovoljni rezultatima, a sutradan se energija menja.

LAV

Potrebno je malo dobre volje i lako ćete doći do kompromisa, a upravo to vam je sada potrebno. Konačno možete i da malo odahnete, a vama je zaista neophodan odmor. Na emotivnom planu ste malo nesigurni, ali to je prolazna faza, nema potrebe da brinete.

DEVICA

Odlična situacija u partnerskim odnosima, ako ste usamljeni, danas ima mogućnosti za interesantan susret. Ukoliko ste neki razgovor odlagali već izvesno vreme, možete ga načeti danas, jer su sve šanse da će vaš sagovornik pokazati veliko razumevanje.

VAGA

U dobroj ste poziciji danas, prate vas pozitivne vibracije, drage Vage. Finansije su u ravnoteži, pa nemojte obraćati pažnju na neke sitne frustracije. Pozabavite se fitnesom, planirajte dijetu, sve vam to veoma prija i imate dobre rezultate.

ŠKORPIJA

Izuzetno ste privlačni danas, ali niste raspoloženi za neku dublju priču. Intimna sreća je garantovana samo onima koji su u dužoj vezi već neko vreme. Ako ste „singl“, bolji provod vas čeka u društvu prijatelja.

STRELAC

Imate jasan plan kako želite da se stvari odvijaju, a najveći deo će upravo tako i da se odigra. Na vama je da budete u startu spremni na izvesna odstupanja i da minimizujete moguću štetu. Za Strelčeve druge dekade, zvezde najavljuju i lepo iznenađenje.

JARAC

Moguć je vrlo lep romantičan provod, ali na kraju ćete možda biti malo i razočarani. Ako u startu svedete očekivanja na realističnu meru, uživaćete u nekim stvarima koje nemate priliku često da vidite.

VODOLIJA

Danas biste mogli da malo više boravite kod kuće, to će vam doneti više prijatnosti nego izlazak u društvo. Dobro će vam doći i malo samoće, a ako osećate kreativni naboj, usmerite ga ka uređenju doma.

RIBE

Danas vas obuzima nesigurnost, u velikim ste nedoumicama i predomišljate se oko više stvari. To je znak da ne šaljete nikakve poruke niti donosite odluke, odložite sve za trenutak kad vam situacija bude jasnija.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: lepaisrecna

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име