Dnevni horoskop za 5. jun

Datum:

Share post:

OVAN

POSAO: Morate da dokažete da ste najbolji poslovni mag u svom okruženju. Umno ste aktivni. Favorit ste koji pobeđuje svoju konkurenciju.  LJUBAV: Više razmišljate o novcu, manje o partneru, koji vas non stop proverava. Morate da dokazujete ljubav.  ZDRAVLJE: Sinusi, grlo osetljivo.

BIK

POSAO : Dobri ste u poslovima koji zahtevaju kraći put, saobraćaj, trgovinu koja zahteva kretanje po regionu.  LJUBAV: Morate da napravite odluke oko važnih zajedničkih stavova i načina života koji vodite sa supružnikom. Mnogo ste se udaljili i mislite da ste samo vi u pravu.  ZDRAVLJE: Osećate potrebu za promenom. Potreban vam je put.

BLIZANCI

POSAO: Želite po svaku cenu da ste slobodni. Sve svoje ideje sami morate da projektujete. Apsolutno uživate u tome.  LJUBAV: Imaćete lep ljubavni dan, jer je došlo do pomirenja posle dužeg vremena. Volite ponovni susret sa voljenom osobom.  ZDRAVLJE: Problem sa disanjem.

RAK

POSAO: Razmišljate o novom poslu koji će biti povezan radom sa tečnostima. Parfemi, napici, voda i nafta mogu biti unosan biznis. Rakovi koji rade poslove organizacije mogu imati uspešan dan. Novac dobijate. LJUBAV: Dobar dan za one koji su slobodni, posebno poznanstvo sa novim osobama putem socijalnih mreža.  ZDRAVLJE: Potrebno je menjati način ishrane.

LAV

POSAO: Napustila vas je potreba za dominacijom koja je bila prisutna u pojedinim trenucima. Pružate ruku prijateljstva. Svi vole saradnju sa vama.  LJUBAV: Sve što partner predloži vi jednostavno prihvatate. Lepo slaganje čini vašu sreću velikom.  ZDRAVLJE: Srce je zdravo.

DEVICA

POSAO: Ne odlažite probleme koji se često nagomilavaju. Danas je dan za upornost koju pokazujete i pokrećete najbolje iz sebe.  LJUBAV: Dan je dobar za sve koji su slobodni, koji žele neku promenu, neku novu vezu ili avanturu.  ZDRAVLJE: Visok nivo šećera u krvi.

VAGA

POSAO: Svaka Vaga ima dosta entuzijazma i pokretačke energije. Vi možete da prenesete na druge svoju pozitivu, a ostanete i dalje uspešni.  LJUBAV: Ukoliko ste usamljeni, niste u vezi, onda se otvorite za jednu Devicu, ako ste u braku onda manje sebičnosti.  ZDRAVLJE: Držite se saveta lekara.

ŠKORPIJA

POSAO: Zaista težak period u poslu. Uporni ste, ne odlažete probleme, mozak vam brzo radi da reši nastalu situaciju. Sve sami završavate, na vreme.  LJUBAV: Nema mesta za bilo kakav minus u vašem životu. Znate šta hoćete, koga birate za život u dvoje.  ZDRAVLJE: Puni ste energije, vitalni.

STRELAC

POSAO: Rad u zajednici ponekad može biti zaista divan. Tako je danas kod vas. Svi su konstruktivni, doprinose novom projektu.  LJUBAV: Suprotnosti se privlače, naišli ste na baš drugačiju osobu, koja će vam priuštiti mnoga zadovoljstva, sreću, zajednicu.  ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

JARAC

POSAO: Radna atmosfera je odlična. Entuzijazam koji danas imate prenosite na druge, konstruktivni ste i hrabri.  LJUBAV: Suprotan pol za vas danas kaže da ste lepi mili i dragi. U vazduhu se oseća ljubav koju morate da iskoristite.  ZDRAVLJE: Glasne žice su osetljive.

VODOLIJA

POSAO: Svako ko plače nad svojim problemima a ne rešava ih, od vas može da očekuje zatvorena vrata. Razmislite, to su vaši saradnici, posavetujte ih, ipak će vam trebati.  LJUBAV: Večeras dobar provod, puno prijatelja, muzike. Za one koji vole da sede kući neki romantični film bi mogao da probudi emociju za dvoje.  ZDRAVLJE: Vitalni ste.

RIBE

POSAO: Pokažite svima da i vi možete da izađete iz šablona, ustaljenih formi rada, ponašanja. To je dobra ideja jer i druge podstičete na rad.  LJUBAV: Emocije su pozitivne. Partner želi da provede ceo dan sa vama. Bliskost je najvažnija.  ZDRAVLJE: Napetost u šakama.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Umrla baka Draginja (95): Preživjela tifus i Jasenovac (foto)

Na praznik Prepodobnog Tita Čudotvorca, 15. april 2024. preminula je Draginja (Nikole) Balać. Baka Draga, rođena Kukić, rođena je...

Vučić: Srbija će pomoći Bileći

Predsjednik Srbije Aleksnadar Vučić, koji je sa predsjednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom posjetio Bileću, rekao je da će...

Tesla ukida 14.000 radnih mjesta „Ne postoji ništa što više mrzim, ali to se MORA URADITI“

Tesla navodno otpušta više od 10% svoje globalne radne snage, što je najmanje 14.000 zaposlenih. Izvršni direktor proizvođača električnih automobila,...

Slatko od jagoda: Uz jedan trik sastojak, priprema je duplo brža

Predlažemo vam da iskoristite jagode koje već mogu da se kupe i da napravite domaće slatko od mirisnih...