OVAN

Posao: Odlične ideje, slaba realizacija. Bolje je da niže „letite“, a dalje stignete.Ljubav: Danas vam je potrebna samoća, malo ste se potrošili.Zdravlje:  Moguć hormonalni disbalans.

BIK

Posao: Ubacite u drugu brzinu, morate biti efikasniji.   Ljubav:  Vratite se u realni život, malo ste odlutali u svojim snovima. Zdravlje: Čuvajte se klima uređaja. 

BLIZANCI

Posao: Imate mnogo vremena na raspolaganju i dovoljno energije, treba vam samo još malo iskustva da budete odlični u poslu.  Ljubav: Savršen trenutak da otpočnete dublju vezu.   Zdravlje: Proverite krvnu sliku.

RAK

Posao:  Problemi sa finansijama, ako nešto ne preduzmete, to će se odužiti. Ljubav: Maštate o novoj ljubavi, a ona je bliže nego što se nadate.  Zdravlje: Dobro.

LAV

Posao: Korak po korak, uspećete u svemu što ste zacrtali.  Ljubav:Ako čeznete za pomirenjem, prilika vam se pruža „na tacni“. Zdravlje: Za vežbanje vam nije neophodna teretana.

DEVICA

Posao: Mnogo „pokvarenih telefona“ danas, ako nešto zaista mora hitno da se završi, najbolje da to uradite lično.Ljubav:  Morate dati partneru drugu šansu.Zdravlje:  Ako ste usamljeni, uskoro su moguće i fizičke posledice.

VAGA

Posao: Najvažniji posao morate odložiti za „do daljeg“, a to vas čini vrlo nezadovoljnim i nemirnim.  Ljubav: Bolje vam je da trenutno ne znate potpunu istinu, ne pitajte previše.Zdravlje: Problemi sa zglobovima.

ŠKORPIJA

Posao: Pratite svoj osećaj za posao, ako ste u trgovini, danas je vaš srećan dan. Ljubav:  Zaneli ste se, otkrili previše, sad ne znate kako da se izvučete iz te situacije. Zdravlje: Proverite štitnu žlezdu.

STRELAC

Posao: Uvode se nova pravila, a vama će ona baš teško pasti. Morate se navići.Ljubav:  Uzmite malo u obzir i potrebe drugih, naročito onih koji retko izražavaju svoja osećanja. Zdravlje: Neophodna bolja higijena očiju i kapaka.

JARAC

Posao: Ljubav: Veoma ste osetljivi danas, ali imajte na umu da se slično osećaju i oni najbliskiji vama. Zdravlje:  Solidno.

VODOLIJA

Posao: Nemate kud nego da se oslonite na obećanja šefova, a promenu očekujete kao spas.  Ljubav:  Romantični i otvoreni, danas jedva čekate intimne trenutke.Zdravlje: Čuvajte grlo.

RIBE

Posao:  Na ispitu je odnos sa važnim osobama na poslu, budite oprezni.  Ljubav: Sami sebe zavaravate, otvorite oči. Zdravlje: Smanjite začinjenu hranu.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: Desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име