Ovan

Izbegavajte pozajmljivanje novca bilo kome sa strane, jer uslovi nisu povoljni za vas u materijalnom smislu. Želećete pažnju od svog partnera i treba to i da pokažete. Na profesionalnom planu, čeka vas novi projekat koji će vam uskoro doneti dobar prihod.

Bik

Danas je dan kada vaše telo zahteva odmor. Zdravlje vam neće biti u najboljem stanju, verovatno zbog napornog rasporeda proteklih dana. Izbegavajte hranu koja bi mogla pogoršati zdravstvene tegobe. Podrška članova porodice učiniće da se osećate bolje.

Blizanci

Danas biste mogli biti štedljivi na sitnicama, a rasipni na krupnim stvarima, pa budite oprezni. Preporučuje se planiranje unapred kako bi sve prošlo glatko. Na profesionalnom planu, novi projekat bi mogao doneti neke gubitke, pa budite pažljivi pri ulaganju.

Rak

Možda ćete se danas baviti papirologijom. Moguć spor sa prijateljem, ostanite uzdržani. Ljubavni život izgleda obećavajuće. Što se tiče zdravlja mogli biste uvesti neke fitnes aktivnosti u svoju svakodnevnu rutinu, što će uskoro doneti dobre rezultate.

Lav

Danas se ne čini kao veoma uzbudljiv dan za vas. Možda razmišljate o promeni posla. Finansijska situacija izgleda obećavajuće. Zdravstveno, mogli bi vas mučiti problemi sa zubima, pa izbegavajte hranu koja može pogoršati osetljivost.

Devica

Velika promena je pred vama. U početku ćete možda osećati otpor, ali ćete se navići. Porodične tenzije mogu vas opteretiti, pa pokušajte da opustite atmosferu kod kuće. Finansijski, situacija će se ojačati jer se očekuje priliv solidne sume novca.

Vaga

Ako ste nezaposleni i tražite novi posao, obradujte se jer vaša potraga verovatno dolazi kraju. Što se tiče finansija, situacija će ostati stabilna. Pokušajte da ne izgovarate suviše oštre reči, jer biste mogli nekoga emotivno povrediti.

Škorpija

Želite savršen i sređen život, što možete postići samo ako se zaboravite nesporazume iz prošlosti. Vaš ljubavni život će danas imati uspone i padove. Redovno uzimajte terapiju, moguća je zdravstvena kriza.

Strelac

Moguće je da ćete se suočiti sa mentalnim pritiscima zbog obima posla, pa pokušajte da ostanete smireni i brinite o svom zdravlju. Vaš lični život će verovatno procvetati. Vreme je da udvostručite svoje napore, jer je uspeh blizu.

Jarac

Mogli biste dobiti priliku da promenite karijeru. Oni koji su u kreativnim profesijama mogu očekivati napredak u svojim karijerama. Zdravstveno i finansijski, situacija će se ojačati. Možda ćete planirati odmor sa voljenima ovog vikenda. Na profesionalnom planu, vaši planovi će verovatno funkcionisati kako ste očekivali, samo budite oprezni pri narednim koracima.

Vodolija

Morate biti pažljivi, jer vas neko blizak može prevariti. Studenti će se možda suočiti sa dodatnim pritiskom u vezi sa učenjem, ali na kraju dana, sve će se isplatiti. Očekuje se okupljanje sa voljenima. Ljubavni život može postati malo komplikovan. Bićete zauzeti nekim službenim zadacima danas. Finansijska situacija će se poboljšati.

Ribe

Danas ćete možda imati dodatno opterećenje zbog posla, ali vam to neće pokvariti raspoloženje. Zdravstveno stanje će se verovatno poboljšati. Odluke koje budete donosili u narednim danima imaće dugoročne posledice, pa budite dovoljno mudri i dobro razmislite. 

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име