OVAN

Impulsivnost na poslu može imati ozbiljne posledice. Dobar dan za zabavu ako znate pažljivo da birate sa kim ćete izaći. Na emotivnom nivou, danas je sve mirno i bez uzbuđenja.

BIK

Ako niste realni na profesionalnom planu, mogli biste napraviti veliku grešku. Mir i meditacija će biti ključ uspeha. Razumevanje sa prijateljima biće odlično, ali ne zaboravite na određene obaveze.

BLIZANCI

Uverite se u efikasnost osobe kojoj planirate da delegirate odgovornosti, jer bi greška sa vaše strane donela beskrajne probleme. Ne mešajte novac i prijateljstvo, jer danas nije pogodan dan za to.

RAK

Na profesionalnom nivou, moraćete da se nekako provučete između „dve vatre“ ako želite da vaši ciljevi budu ispunjeni. Preterana osetljivost mogla bi da izazove sukobe u vašem ljubavnom životu.

LAV

Ako temeljno analizirate šta želite u profesionalnom polju, ići ćete lakše ka svojim ciljevima. U ekonomskom pogledu duvaju povoljni vetrovi. Posvetite svoje slobodno vreme odmoru i više vodite računa o svom zdravlju.

DEVICA

Na profesionalnom nivou, biće vam povoljnije da se malo prikrijete i ćutite nego da izađete sa istinom, jer trenutno nema nikoga ko je spreman da vas čuje. Doći će povoljniji trenutak. I u prijateljskim odnosima rizikujete da se nađete u komplikovanoj situaciji iz koje ćete se teško izvući.

VAGA

Moraćete da se borite ako želite da prvi da stignete do cilja. Razdražljivost može doneti napetost sa porodicom i prijateljima. Nemojte biti opsednuti svojim problemima i pokušajte da se dovoljno odmorite.

ŠKORPIJA

Bićete na čvrstom terenu u svom radu i moći ćete da nađete rešenja za određene finansijske probleme. Ne odustajte od putovanja, jer ono donosi veoma povoljan razvoj događaja. Osećaćete se veoma srećni u domu i među svojim najmilijima.

STRELAC

Imaćete tendenciju da sami sebi otežavate situaciju. Biće vam teško da se koncentrišete na svoj posao, ali i pored toga, radna atmosfera će ostati pozitivna. I na porodičnom i sentimentalnom planu bez problema.

JARAC

Budite veoma oprezni u svim svojim aktivnostima, posebno onima profesionalne prirode. Osećaćete se radosnije i ekspanzivnije, što će olakšati vaše emocionalne odnose. Lepo ćete se provesti uveče sa nekim saradnicima.

VODOLIJA

Ne dozvolite da vas zastoji u radu dovedu do obeshrabrenja. Energija vam slabi kako dan odmiče, ali nemojte da odustajte. Pokušajte da prevaziđete nesporazum s prijateljem. Na ljubavnom planu, velika sreća.

RIBE

Biće vam teško da odlučite da napravite promene u svom radu, ali budite sigurni da će one doneti koristi u vrlo kratkom roku. Vaša lična harizma će vam omogućiti da ojačate prijateljske veze. Ljubavni život, iako s padovima, deluje solidno. 

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име